Breaking News

ELIF: Επεισόδια 389 - 390, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη  8/8/19 - Επεισόδιο 389: Η Τουλάι λέει στη Φεριντέ πως έχει συγχωρήσει τον Βεϊσέλ. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί την άφησε η Ασουμάν και είναι πολύ λυπημένη. Η Ελίφ προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η Ελίφ μιλάει στην Τουγτσέ για την Ιντζί και ζητάει να επισκεφθεί τη Ράμπια. Η Μελέκ και ο Κενάν την πηγαίνουν στη Ράμπια και η Ελίφ χαίρεται πολύ, που τη βλέπει ξανά. Ο Κενάν και η Μελέκ ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η μητέρα της Ιντζί έχει πεθάνει, πως ο Τζεμάλ είναι ο πατέρας της και πως η μεγάλη της αδελφή αδιαφορεί για εκείνη.

Ο Κενάν αποφασίζει να πάρει μαζί του στο κτήμα τη Ράμπια και την Ιντζί μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Τζεμάλ. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τη Ζεϊνέπ και τον Μουράτ να τον συγχωρήσουν καθώς έχει μετανιώσει για όλα όσα έχει κάνει. Η Ζεϊνέπ και ο Μουράτ του λένε πως τώρα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον εαυτό του και ο Ερκούτ κανονίζει να πάει να τον παραλάβει κάποιος από τα σύνορα. Ο Νετζντέτ δεν μπορεί να βγάλει την Γκόντζα από το μυαλό του. Η Γκόντζα μιλάει με τον Σερντάρ και του λέει πως η Ελίφ βρέθηκε και πως ο Νετζντέτ θα το σκάσει στο εξωτερικό. Ο Σερντάρ χαίρεται πολύ με τα νέα και πηγαίνει να τη δει. Ο Ερκούτ τους βρίσκει μαζί και θυμώνει με αποτέλεσμα ο Σερντάρ να φύγει.

Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα πως ο Νετζντέτ θα φύγει για το εξωτερικό την επόμενη μέρα οπότε πρέπει να κάνει υπομονή. Η Ασουμάν πηγαίνει στο πατρικό της. Δεν μπορεί να βρει τη Ναζάν και τηλεφωνεί στον Νετζντέτ αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις της. Αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματα της και να πάει στο κτήμα του Νετζντέτ. Καθώς ετοιμάζεται να βγει έξω, εμφανίζονται στην πόρτα της ο Κενάν, η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί. Καθώς η Ελίφ βοηθάει την Ιντζί να μαζέψει τα πράγματά της, η Ασουμάν εξηγεί στη Μελέκ και τον Κενάν πως ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που την πίεσε να κάνει τα πράγματα που έκανε. Ενώ ο Κενάν και η Μελέκ μιλάνε ιδιαίτερα, η Ασουμάν το σκάει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 389, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή  9/8/19 - Επεισόδιο 390: Η Αλιγιέ μαθαίνει από τη Ράμπια ότι η Ιντζί είναι κόρη του Τζεμάλ και ότι η μεγάλη της αδελφή δεν τη φρόντισε αλλά δεν ξέρει πως η αδελφή της μικρούλας είναι η Ασουμάν. Η Μελέκ και ο Κενάν φροντίζουν να αποκρύψουν αυτό το γεγονός. Η Ελίφ, η Τουγτσέ και η Ιντζί παίζουν και περνάνε πολύ καλά. Η Ελίφ συνεχίζει να ρωτάει για τον Μελίχ και όλοι προσπαθούν να βρουν τον σωστό τρόπο για να της πουν την αλήθεια, πως είναι νεκρός. Ο Κενάν καταγγέλλει την Ασουμάν στην αστυνομία. Η Γκόντζα είναι χαρούμενη επειδή θα φύγει ο Νετζντέτ και θέλει να πάρει γρήγορα διαζύγιο.

Η Ασουμάν πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και την υποδέχεται ο Ερκούτ. Η κοπέλα ζητάει τον Νετζντέτ και τη Ναζάν και όταν μαθαίνει πως έχουν φύγει και οι δύο ξεσπάει σε κλάματα. Μιλάει στον Ερκούτ για όσα έχει περάσει και όταν φτάνει η αστυνομία ο Ερκούτ την κρύβει στην αποθήκη. Η αστυνομία ρωτάει την Γκόντζα για την Ασουμάν αλλά τους λέει πως η κοπέλα δεν μένει σπίτι της. Οι αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι αλλά δεν βρίσκουν την Ασουμάν και φεύγουν. Ο Ερκούτ μιλάει με την Ασουμάν στην κουζίνα όταν έρχεται η Γκόντζα.

Ο Ερκούτ πηγαίνει με την Γκόντζα στο σαλόνι και της εξηγεί πως η κοπέλα δούλευε για τον Νερτζντέτ και θα την προστατεύσει. Η Γκόντζα μιλάει με την Ασουμάν και εκείνη της λέει τα πάντα. Η ιδέα να μείνει στο σπίτι η Ασουμάν δεν αρέσει καθόλου στην Γκόντζα. Ο Σερντάρ επισκέπτεται την Γκόντζα και εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Νετζντέτ λέγοντας πως ήρθε για να την πάρει μαζί του. Ο Σερντάρ όμως προλαβαίνει και κρύβεται σε ένα δωμάτιο. Η Γκόντζα πηγαίνει στο δωμάτιο της να ετοιμάσει τα πράγματα της και τηλεφωνεί στην αστυνομία λέγοντας τους πως ο Νετζντέτ είναι σπίτι του...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 390, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ