Breaking News

Γιώργος Λιάγκας: «Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τον χωρισμό μου με τη Φαίη...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας - που ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ - μίλησε και για την προσωπική του ζωή στη συνέντευξή του στο People... Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Αυγούστου μαζί με το «Έθνος». Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είπε στον  Μαρίνο Βυθούλκα:

Τους τελευταίους δεκαέξι μήνες είχες χρόνο για τα παιδιά σου αλλά και για τη ζωή σου γενικότερα. Πέρα από έναν παράφορο έpωτα, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και απόκτησης παιδιών υπάρχει στο μυαλό σου;

«Είμαι τόσο συναισθηματικά πλήρης με τα παιδιά μου, που δεν νομίζω να θελήσω κάτι άλλο. Το σενάριο για δεύτερο γάμο φαντάζει απίθανο, τουλάχιστον ως σχεδιασμός. Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τον χωρισμό μου με τη Φαίη (σ.σ. Σκορδά) δεν είχα κάτι σημαντικό στη ζωή μου, μια σοβαρή σχέση δηλαδή που θα ήταν ανακοινώσιμη, είτε προς τα παιδιά μου είτε δημόσια. Από τον χωρισμό μου και μετά σαφώς έχω φλερτάρει και με έχουν φλερτάρει. Κάτι σοβαρό όμως, όχι, δεν υπήρξε.»

Σου λείπει το κομμάτι της συντροφικότητας; Το να γυρνάς σπίτι και να σε περιμένει η σύντροφός σου, να βλέπετε τηλεόραση αγκαλιά, να κοιμάστε μαζί;

«Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι βαθιά μοναχικός. Αν εξαιρέσεις την περίοδο που είχαμε σχέση με τη Φαίη, παντρευτήκαμε και κάναμε παιδιά, όσο ξέρω τον εαυτό μου δεν θυμάμαι να βιώνω αυτό που περιέγραψες στην ερώτηση. Ακόμα και σε σχέσεις που είχα, δεν συζούσα. Απεναντίας, με θυμάμαι να βλέπω τηλεόραση μόνος στο σπίτι και να βγαίνω με τους φίλους μου. 

Θα μου πεις, βέβαια, πως αυτό όσο είσαι μικρός είναι ωραίο, αλλά όσο μεγαλώνεις δημιουργούνται άλλες ανάγκες ή αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα διαφορετικά. Δεν την έχω αισθανθεί ακόμα αυτή την ανάγκη. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Σε μια μελλοντική μας συνέντευξη, μπορεί να σου πω ότι αισθάνομαι άσχημα που είμαι μόνος και θα ήθελα να έχω μια συντροφιά στο σπίτι. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν το έχω βιώσει.»