Breaking News

Η ανησυχία της οικογένειας του Liam Hemsworth - Οι αποκαλύψεις φίλων του για τη Miley Cyrus (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρόσφατος χωρισμός της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth - λίγους μήνες μετά το γάμο τους, στις 23 Δεκεμβρίου 2018 - ξάφνιασε τους θαυμαστές των δύο δημοφιλών καλλιτεχνών. Σύμφωνα με τους φίλους του 29χρονου ηθοποιού, δεν πρόκειται να επανασυνδεθούν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μία πηγή δήλωσε στο περιοδικό NW πως ο Liam δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Miley επέστρεψε στον παλιό τρόπο διασκέδασης αμέσως μετά το γάμο τους.

«Ο Liam αρρώστησε με το να ταπεινώνεται. Και με τον τρόπο που εκείνη ενεργεί, ο Liam σίγουρα δεν θα επιστρέψει. Μόλις παντρεύτηκαν, εκείνη επέστρεψε στους παλιούς τρόπους της... τα πάρτι» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται τη «The Sun», η οικογένεια Hemsworth παρακάλεσε τον Liam να «κόψει κάθε επαφή» με την 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό, καθώς ανησυχεί ότι θα οι δυο τους θα τα ξαναβρούν.

Μάλιστα, μία πηγή αποκάλυψε: «Η Miley και ο Liam συνεχίζουν να λένε τη λέξη "χωρισμένοι" και όχι "διαζευγμένοι". Η οικογένειά του ανησυχεί πραγματικά ότι... αφήνουν την πόρτα ανοιχτή για να ξανασυναντηθούν στο μέλλον. Ο γάμος τους ήταν πολύ καιρό τοξικός. Δεν πρέπει να είναι μαζί».

Ο χωρισμός τους φέρεται να έγινε στα τέλη Ιουνίου, καθώς στις 9 Ιουλίου εθεάσησαν στην Καλιφόρνια και έδειχναν δυστυχισμένοι.

Η επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της Miley Cyrus ήρθε το Σάββατο 10 Αυγούστου, μέσω εκπροσώπου της: «Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και οι δύο τους θα επικεντρωθούν στον εαυτό τους και στις καριέρες τους».

Νωρίτερα, την Παρασκευή, η Miley εντοπίστηκε να φιλιέται με την Kaitlynn Carter, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασής τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Στις 13 Αυγούστου ο Liam Hemsworth έγραψε στο Instagram: «Ένα σύντομο μήνυμα για να πω ότι εγώ και η Miley χωρίσαμε πρόσφατα και της εύχομαι για το μέλλον μόνο υγεία και ευτυχία. Πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα και δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, κανένα σχόλιο σε κανέναν δημοσιογράφο ή έντυπο μέσο. Οποιεσδήποτε δηλώσεις, που ισχυρίζονται πως είναι δικές μου, είναι ψέματα. Ειρήνη και Αγάπη».

Κατόπιν, πηγές κοντά στην τραγουδίστρια και ηθοποιό είπαν στο ΤΜΖ ότι προσπάθησε να σώσει το γάμο της, αλλά δεν μπόρεσε να δεχτεί το γεγονός ότι ο Liam Hemsworth έπινε πολύ και έκανε χρήση συγκεκριμένων ναρκωτικών (Στο παρελθόν η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, ωστόσο πλέον είναι αντίθετη). Επίσης, επισήμαναν ότι δεν ήταν άπιστη. Από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία της Miley. Επίσης, τόνισαν ότι χρησιμοποιεί τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή από την πραγματική αιτία του χωρισμού.

Τελικά στις 15 Αυγούστου η Miley Cyrus κυκλοφόρησε το... δραματικό «Slide Away», που αναφέρεται στο χωρισμό. Η φωτογραφία στο ηχητικό βίντεο είναι χαρακτηριστική του μηνύματος που ήθελε να περάσει...