Breaking News

Jennifer Lawrence: Γυρίσματα για τη νέα ταινία της ανήμερα των γενεθλίων της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 29α γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες ημέρες η Jennifer Lawrence. Η Αμερικανίδα ηθοποιός καταγράφηκε ανήμερα των γενεθλίων της (15 Αυγούστου) στη Νέα Ορλεάνη, στα γυρίσματα της νέας πολεμικής ταινίας, που πρωταγωνιστεί, για την οποία δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη ο τίτλος.

Η ταινία έχει ως θέμα τις συνέπειες του πολέμου. Η Jennifer Lawrence θα υποδυθεί μία βετεράνο που επέστρεψε από το Αφγανιστάν, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό τραύμα. Πρόκειται για μία παραγωγή του βραβευμένου με Oscar, Scott Rudin και του Eli Bush.

Περιποιημένη μπροστά στις κάμερες, απλή πίσω από τα φώτα, ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" με μπλε σορτς γυμναστικής, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φορούσε το τζιν της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, παρέλαβε μία ανθοδέσμη, προφανώς από τον Cooke Maroney, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Η σχέση της ξεκίνησε λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky. Ο 34χρονος Cooke Maroney δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής. Ασχολείται με έργα τέχνης και εργάζεται στην γκαλερί Gladstone της Νέας Υόρκης.



Η φωτογραφία είναι από τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς οι δυο τους αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.