Breaking News

Λιάγκας: «Η Φαίη ήταν από τους πρώτους που έμαθε την πρόταση που είχα από τον ΣΚΑΪ»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην οθόνη της τηλεόρασης, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - και στην πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά:

Βάσει προγραμματισμού, είναι η πρώτη φορά που θα βρεθείς τηλεοπτικά απέναντι από τη Φαίη Σκορδά, έστω και για μία ώρα.

«Όταν έφυγα από το πρωινό του ΑΝΤ1, είχα πρόταση από μεγάλο κανάλι, και μάλιστα με μεγάλη αμοιβή να κάνω την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Δεν το έκανα. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν κάνουμε μια εκπομπή που έχει τα θέματα ενός κλασικού πρωινού, αλλά μια εκπομπή που θα στηρίζεται στον λόγο και την άποψη. Αν ήταν να είμαι παραπάνω από μία ώρα απέναντι από τη Φαίη - και σ’ το λέω επειδή τέθηκαν και τέτοια θέματα σε συζητήσεις που είχα με κανάλια -, δεν θα το έκανα. Ουσιαστικά θα είμαστε για τρία τέταρτα απέναντι.

Με τη Φαίη, εκτός από την καλή οικογενειακή σχέση που έχουμε λόγω των παιδιών μας, που τα μεγαλώνουμε με απεριόριστη αγάπη, έχουμε και μια πολύ καλή προσωπική σχέση. Μιλάμε για τα επαγγελματικά μας και προφανώς αυτό το διάστημα η Φαίη ήταν κοινωνός των δικών μου προβληματισμών, αλλά και των τηλεοπτικών προτάσεων που είχα, διότι τα συζητούσα μαζί της. 

Η Φαίη ήταν από τους πρώτους που έμαθε την πρόταση που είχα από τον ΣΚΑΪ και τη βρήκε εξαιρετική. Πίστεψέ με, ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από όλους να πηγαίνει τόσο καλά η Φαίη είμαι εγώ, κι αυτό ισχύει και αντίστροφα. Μπορεί να υπάρξει σοβαρός άνθρωπος που να πιστέψει ότι ο ένας θέλει να κάνει κακό στον άλλο; Αυτό είναι αστείο. 

Θέλω, εύχομαι και πιστεύω πως η Φαίη θα πηγαίνει καλά για πολλά χρόνια, όπως κι εκείνη το ίδιο για μένα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μολονότι κάνουμε διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, ενδιαφερόμαστε και νοιαζόμαστε επαγγελματικά πολύ ο ένας για τον άλλο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνουμε κάτι που θα πλήξει την οικογενειακή μας σχέση.»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Αυγούστου μαζί με το «Έθνος».