Breaking News

ΜΙΑ ΖΩΗ: Επεισόδια 67 - 68 - 69 - 70, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 10/8/19 - Επεισόδιο 67: Ο Νεζίρ παίζει άσχημα με το μυαλό και την ψυχή του Σαρπ, αφήνοντας τον να πιστεύει ότι θα σκοτώσει τον Ντορούκ. Όμως, ο μικρός δεν παύει να εκπλήσσει και να γοητεύει τον σκληρό άνδρα. Στη φυλακή, ο Αρίφ και ο Γιουσούφ μεταφέρονται σε άλλο κελί. Η έκπληξη που τους περιμένει εκεί είναι μεγάλη: η Κισμέτ έχει φροντίσει με κάθε τρόπο για την ασφάλειά τους.

Η Σιρίν δεν αφήνει καμία ευκαιρία για να δει τον Εμρέ να πάει χαμένη. Όμως, ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει. Τι είναι αυτό που κάνει έξαλλη την κοπέλα αυτή τη φορά; Θα βρει τρόπο ο Εμρέ να την ηρεμήσει;

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Κυριακή 11/8/19 - Επεισόδιο 68: Ο Νεζίρ, μπορεί να κρατάει φυλακισμένη την Πιρίλ, αλλά δε θέλει ούτε να τη βλέπει. Ωστόσο, ο Ντορούκ βρίσκει τον τρόπο να τη φέρει στο τραπέζι για το δείπνο με μια κίνηση που ξαφνιάζει ακόμα και τη μητέρα του. Η Κισμέτ κάνει ότι μπορεί για να πετύχει την αποφυλάκιση του Αρίφ και του Γιουσούφ.

Ο Αρίφ της άνοιξε την καρδιά του και της έδωσε τις πληροφορίες που του ζήτησε, αλλά της έβαλε ένα σημαντικό όρο: γιατί είναι έτοιμος να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, αν χρειαστεί; Η Μπαχάρ βρίσκει την ευκαιρία να πει στην Πιρίλ ότι ο Σαρπ είναι και αυτός αιχμάλωτος του Νεζίρ. Αυτό που δεν ξέρουν και οι δύο γυναίκες είναι πως ο Νεζίρ έχει στα χέρια του και τον Σουάτ...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Σάββατο 17/8/19 - Επεισόδιο 69: Η Τζεϊντά δεν έχει κατορθώσει να γλυκάνει τη Χατιτζέ, όμως δε σταματά να προσπαθεί. Μία ιδέα τη φέρνει στο σπίτι της Χατιτζέ για να μιλήσει με τον Ενβέρ. Εκεί, χωρίς να το επιδιώξει, θα δώσει μία σημαντική πληροφορία για τη Σιρίν στην Ιντίλ. Η ιδέα της, πάντως, ενθουσιάζει τον Ενβέρ και τη Χατιτζέ. Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι ευτυχισμένος που έχει αποκτήσει ακόμα μία «κόρη».

Στην έπαυλη του Νεζίρ, η Μπαχάρ και η Πιρίλ περνάνε δύσκολες ώρες. Η Πιρίλ παίρνει μια τραγική απόφαση, αλλά η Μπαχάρ γίνεται ξανά ο φύλακας άγγελός της. Από τι την προστατεύει αυτή τη φορά; Ο Νεζίρ, πάντως, αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στις δύο γυναίκες. Μπαχάρ και Πιρίλ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούνε: ο Νεζίρ ανταλλάσσει τη ζωή του Σαρπ με ένα γάμο με μια από τις δυο τους. Αφήνει σε εκείνες να αποφασίσουν ποια θα γίνει νύφη!

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Κυριακή 18/8/19 - Επεισόδιο 70: Μετά την πρόταση του Νεζίρ στη Μπαχάρ και την Πιρίλ, ο εκβιασμός του γίνεται ακόμα πιο σκληρός. Η Μπαχάρ και η Πιρίλ μαθαίνουν ότι με το γάμο τους με τον άκαρδο άνδρα θα σωθεί, όχι μόνο ο Σαρπ, αλλά και ο Αρίφ με τον Σουάτ! Η Πιρίλ κάνει ότι μπορεί για να πείσει την Μπαχάρ να ντυθεί νύφη, ενώ ο Νεζίρ ενημερώνει για τις εξελίξεις τον Σαρπ και τον Σουάτ.

Ο Σαρπ νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ μία ακόμα αποκάλυψη για τη δράση του Σουάτ τον εξοργίζει. Η Κισμέτ συνεχίζει το δικό της αγώνα για να αθωώσει τον Αρίφ και για το λόγο αυτό ζητά τη βοήθεια του Ενβέρ. Ωστόσο, οι κινήσεις της πια γίνονται γνωστές και στον Νεζίρ...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ΜΙΑ ΖΩΗ" πατήστε ΕΔΩ