Breaking News

Τέσσερις γενιές στην οικογενειακή συγκέντρωση στο σπίτι του Michael Douglas (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τέσσερις γενιές "συσσωρεύτηκαν" γύρω από ένα τραπέζι στον κήπο του σπιτιού του 74χρονου Michael Douglas και της 49χρονης συζύγου του Catherine Zeta-Jones.

Από τη μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα παιδιά τους, ο 19χρονος Dylan και η 16χρονη Carys, όπως και ο 40χρονος Cameron, τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο του το 1977 με την 19 ετών τότε ηθοποιό Diandra Luker, που σήμερα είναι παραγωγός ταινιών.

Η σχετική φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram της ανιψιάς του Michael Douglas, της Kelsey. Η Daily Mail αναδημοσίευσε τη φωτογραφία, αναφέροντας και τα ονόματα των παρευρισκόμενων στην οικογενειακή συγκέντρωση. Η δεύτερη φωτογραφία, που ακολουθεί, ανέβηκε στο προφίλ του Cameron.

Στη φωτογραφία ποζάρουν - μεταξύ άλλων - τα αδέρφια Douglas, ο διάσημος πατέρας τους Kirk (102 ετών) και η σύζυγός του Anne Buydens (100 ετών).

Το νεότερο μέλος της οικογένειας είναι η 20 μηνών Lua Izzy, την οποία ο πατέρας της Cameron κρατάει στην αγκαλιά του, ενώ δίπλα του ποζάρει η Viviane Thibes, σύντροφός του και μητέρα της μικρής.