Breaking News

Miley Cyrus - Liam Hemsworth: Φήμες για εκατέρωθεν κατηγορίες μετά το χωρισμό τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ημέρες μετά το χωρισμό της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth, τα διεθνή δημοσιεύματα εξακολουθούν να ασχολούνται με την είδηση και τα αίτια που οδήγησαν το ζευγάρι στο να ρίξει τίτλους τέλους στο γάμο του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγές κοντά στην 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό είπαν στο  ΤΜΖ ότι προσπάθησε να σώσει το γάμο της, αλλά δεν μπόρεσε να δεχτεί το γεγονός ότι ο 29χρονος Αυστραλός ηθοποιός έπινε πολύ και έκανε χρήση ναρκωτικών. Επίσης, επισήμαναν ότι δεν ήταν άπιστη.

Από την άλλη, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν στο TMZ ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία της Miley. Επίσης, τόνισαν ότι χρησιμοποιεί τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή από την πραγματική αιτία του χωρισμού.

Πάντως, στο σύντομο μήνυμά του στο Instagram, o Liam Hemsworth έγραψε πρόσφατα: «Ένα σύντομο μήνυμα για να πω ότι εγώ και η Miley χωρίσαμε πρόσφατα και της εύχομαι για το μέλλον μόνο υγεία και ευτυχία. Πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα και δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, κανένα σχόλιο σε κανέναν δημοσιογράφο ή έντυπο μέσο. Οποιεσδήποτε δηλώσεις, που ισχυρίζονται πως είναι δικές μου, είναι ψέματα. Ειρήνη και Αγάπη».

Στο παρελθόν η Miley Cyrus παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, ωστόσο φαίνεται ότι πλέον είναι αντίθετη.

Μετά την επανασύνδεσή της με τον Liam Hemsworth, τον Απρίλιο του 2016, το 2017 είχε δηλώσει στο Billboard: «Αυτό είναι τρελό, αλλά δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα που το κάνω. Είμαι εντελώς "καθαρή" τώρα». «Έπρεπε να αλλάξω τόσο πολύ. Και η αλλαγή δεν ήταν εύκολη» είχε τονίσει, αναφερόμενη στην επανασύνδεσή της με τον γοητευτικό Liam.