Breaking News

Miley Cyrus: Τίτλοι τέλους στο γάμο της με τον Liam Hemsworth; Τα φιλιά της στην Ιταλία με την Kaitlynn Carter (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Miley Cyrus - Liam Hemsworth: Μία σχέση, με ιστορία πολλών, χρόνων, που οδηγήθηκε σε γάμο, φαίνεται ότι ρίχνει αυλαία. 

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth αρραβωνιάστηκαν το 2012, αλλά χώρισαν έναν χρόνο μετά. Τον Απρίλιο του 2016 η Miley επανασυνδέθηκε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, άφησε στο παρελθόν την "άτακτη" συμπεριφορά της και άρχισε να θυμίζει τη γλυκιά και όμορφη κοπέλα της ταινίας "Hannah Montana". Τον Ιούλιο του 2018 χώρισαν ξανά και πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι, ωστόσο στα τέλη Αυγούστου της ίδιας χρονιάς ο Liam ανέβασε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, ανακοινώνοντας με τον τρόπο αυτό στους followers του ότι είναι και πάλι μαζί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά κρυφά στις 23 Δεκεμβρίου 2018, στο αρχοντικό του, στην πόλη Franklin του Tennessee.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε - μέσω εκπροσώπου της - ότι χώρισε με τον 29χρονο Αυστραλό ηθοποιό.

«Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και οι δύο τους θα επικεντρωθούν στον εαυτό τους και στις καριέρες τους. Εξελίσσονται και αλλάζουν ως άτομα, όμως θα παραμείνουν αφοσιωμένοι γονείς σε όλα τα ζώα που έχουν» ανέφερε το Σάββατο η σύντομη δήλωση.

Νωρίτερα, την Παρασκευή, η Miley εντοπίστηκε να φιλιέται με την Kaitlynn Carter (blogger και πρώην σύζυγο του Brody Jenner) κατά τη διάρκεια μιας απόδρασής τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της τον περασμένο μήνα, είχε δηλώσει ότι εξακολουθεί να «προσελκύεται σeξoυαλικά από τις γυναίκες» και ότι δεν της ταιριάζει ο «στερεότυπος ρόλος της συζύγου».

Να σημειωθεί ότι χθες ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της, στην οποία δεν φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου της και ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις από τους followers της. Από την πλευρά του Liam Hemsworth δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια δήλωση.