Breaking News

«Ρινγκ» η κεντρική πλατεία της Αντιπάρου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε χθες, Κυριακή:

«Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.»

Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του ο γιος του Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς. Η συμπλοκή μεταξύ τουριστών έγινε για ένα γκραφίτι στο κάστρο της Αντιπάρου. Ο αστυνομικός, που βρισκόταν μερικά μέτρα μακριά από το συμβάν, προσπάθησε αρχικά να σταματήσει τη συμπλοκή και στη συνέχεια δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση αλλά και αντεπιτέθηκε γρονθοκοπώντας τον έναν από τους τουρίστες, όπως ανέφερε στο OPEN αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Δείτε το ρεπορτάζ από το χθεσινοβραδινό δελτίο του καναλιού.