Breaking News

«Room service πλιζ!» - «Θα γίνει της πολυκατοικίας»: Έρχονται στον ΣΚΑΪ (trailers)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ιούλιο ο ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς «Room service πλιζ!» - που υπογράφει  ο Αλέξανδρος Ρήγας - η οποία θυμίζει το «Κόκκινο δωμάτιο». Το κανάλι κυκλοφόρησε και το trailer της σειράς. 

Πρόκειται για μια διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες (θα υπάρχει μεγάλη γκάμα από guest εμφανίσεις) εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού κι έτσι προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Στη σειρά, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις, που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

Επίσης, ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε και το trailer για το «Θα γίνει της πολυκατοικίας», που είναι το σίκουελ της αγαπημένης σειράς «Η Πολυκατοικία», η οποία είχε προβληθεί στο Mega από τον Οκτώβριο του 2008 ως τον Μάιο του 2011. 

Στη σειρά θα συμμετέχουν κάποιοι από τους παλαιούς πρωταγωνιστές (Παύλος Χαϊκάλης,  Βασιλική Ανδρίτσου κ.α.) ενώ θα υπάρξουν και νέες αφίξεις, μεταξύ άλλων η Χριστίνα Τσάφου και ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Δείτε τα trailers.