Breaking News

Τραγωδία στον Βόλο: Avήλικη έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Αλμυρό Βόλου, από τον θάνατο μιας μαθήτριας Γυμνασίου, που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ, το οποίο είχε στηθεί στην περιοχή λόγω της εμποροπανήγυρης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της Παρασκευής το άτυχο κopiτσι, ηλικίας 13-14 ετών, βρισκόταν μαζί με την παρέα της πάνω στο παιχνίδι «χαλί», όταν για άγνωστη αιτία εκσφενδονίστηκε απ’ αυτό, χτύπησε στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Οι πληροφορίες, για το πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα, είναι αντικρουόμενες. Μάρτυρες αναφέρουν ότι το κopιτσάκι σηκώθηκε όρθιο μαζί με τους φίλους της, με τα χέρια ψηλά, για να βγάλουν φωτογραφία.

Σύμφωνα, όμως, με μαρτυρία γυναίκας στο  e-thessalia.gr, που ήταν πάνω στο παιχνίδι μαζί με την 13χρονη κόρη της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, η άτυχη κοπέλα υπέστη από την πτώση σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως είχε σφυγμό, τη διασωλήνωσαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το κopιτσάκι, όμως, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Τραγική ειρωνεία: ο πατέρας του αδικοχαμένου κopιτσιού είναι οδηγός φορτηγού και την περασμένη εβδομάδα ήταν αυτός που μετέφερε τα μηχανήματα για να στηθεί το λούνα παρκ...

Οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, ενώ αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού που είναι αλλοδαπός.

Πηγή: Ant1News