Breaking News

Αθηναΐς Νέγκα: «Δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι όπως εγώ: σχεσάκηδες κι όμως μοναχικοί...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα έχει μία σχέση ειλικρίνειας με τους followers της και πολλές φορές μοιράζεται ανοιχτά μαζί τους σκέψεις ή καταστάσεις που έχουν να κάνουν είτε με την ίδια είτε με διάφορα άλλα θέματα. Το Σάββατο η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Αγαπάω αυτή τη φωτο, την τράβηξε ο σύζυγος που δεν με τραβάει φωτογραφία ακόμη και αν τον πληρώσω * Είμαστε στο @pinkflamingo_dimsum στο οποίο με πάει όταν ο ίδιος δεν πεινάει. Δεν του αρέσει το εξωτικό φαγητό, αρέσει όμως σ' έμενα και για αυτό ολοφάνερα είμαι στον κόσμο μου σ' αυτήν την πόζα. Αν της έβαζα έναν τίτλο θα την έβγαζα «μοναξιά 3526» και θα την τοποθετούσα σε άλμπουμ που θα έγραφε μοναξιά και στο εξώφυλλο. 

Δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι ακριβώς όπως εγώ: σχεσάκηδες κι όμως μοναχικοί. Καταφέρνουμε πάντα σχέσεις που μοιάζουν με γάμους. Αν δεν είναι συμβίωση κανονική με τα 2 ονόματα στο κουδούνι κι αν δεν έχει κρατήσει τουλάχιστον 10 χρόνια δεν την θεωρούμε σχέση της προκοπής, δεν την αναφέρουμε στο βιογραφικό μας διότι την θεωρούμε αποτυχημένη γνωριμία και χάσιμο χρόνου - όφειλε να ήταν κάτι καλύτερο, σοβαρότερο, άρα πότε δεν υπήρξε. 

Όλοι οι μοναχικοί σχεσάκηδες έχουμε τα υψηλότερα στάνταρ συντροφικότητας, τα αναζητούμε, τα διαφημίζουμε: αν θέλετε σχέση, ελάτε σ' εμάς, θα σας τυλίξουμε χωρίς να το καταλάβετε έτσι και πληρείτε προϋποθέσεις - αν όχι θα μας τυλίξετε εσείς, είμαστε τα καλύτερα παιδιά για σπίτι, ανεξάρτητοι, φροντίζουμε τέλεια τους εαυτούς μας κι έχουμε περίσσευμα φροντίδας για όλους, προσέξτε όμως εδώ έχει γκρεμό. Μην μείνετε στην πρώτη εντύπωση. Όλοι οι μοναχικοί σχεσάκηδες δεν παντρεύονται εύκολα ή νωρίς, στην ανδρική τους εκδοχή είναι αυτοί που παιδεύουν το κopiτσι, στην γυναικεία είναι οι πιο απρόβλεπτες, νευρωτικές αρραβωνιαστικές.

Η αλήθεια είναι πως αποτυγχάνουμε σε οτιδήποτε επιπόλαιο, fun και ανάλαφρο από φόβο, οπότε κάνουμε σχέσεις μεγάλες χωρίς να φοβόμαστε την μοναξιά - την λατρεύουμε, μας λείπει, την διατηρούμε και την τρέφουμε μέχρι να μεγαλώσει και να γίνει ο μυστικός αφράτος μας καναπές που κάπου πάμε και κρύβουμε κι έτσι ανεχόμαστε φαινομενικά καλά την πιο αποπνιχτική συμβίωση, ορίστε λοιπόν το παράδοξο. Είμαστε συγχρόνως ανίκανοι να συνδεθούμε βαθύτερα, παραμένουμε ολομόναχοι, απογοητευμένοι από τους συντρόφους μας που δεν κατάφεραν αυτό που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας. Κάθε μέρα αγάπης, στοργής και αφοσίωσης, τα ίδια .. * για να μην με τραβάει φωτο, ποιος ξέρει κι αυτός τι κουσούρια κουβαλάει.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπάω αυτή τη φωτο, την τράβηξε ο συζυγος που δεν με τραβάει φωτογραφία ακόμη κ αν τον πληρώσω* Είμαστε στο @pinkflamingo_dimsum στο οποίο με παει όταν ο ίδιος δεν πεινάει.δεν του αρέσει το εξωτικό φαγητό , αρέσει όμως σ εμενα κ για αυτό ολοφάνερα ειμαι στον κόσμο μου σ αυτήν την πόζα,αν της έβαζα έναν τίτλο θα την έβγαζα «μοναξια 3526»κ θα την τοποθετούσα σε άλμπουμ που θα έγραφε μοναξια κ στο εξώφυλλο. Δισεκατομμύρια ανθρωποι είναι ακριβώς όπως εγώ: σχεσακηδες κι όμως μοναχικοί .Καταφερνουμε πάντα σχέσεις που μοιάζουν με γάμους. αν δεν είναι συμβίωση κανονική με τα 2ονοματα στο κουδούνι κι αν δεν έχει κρατήσει τουλάχιστον 10χρονια δεν την θεωρούμε σχέση της προκοπής, δεν την αναφέρουμε στο βιογραφικό μας διότι την θεωρούμε αποτυχημένη γνωριμία και χάσιμο χρόνου -όφειλε να ήταν κάτι καλύτερο, σοβαρότερο αρα ποτε δεν υπήρξε. Όλοι οι μοναχικοι σχεσακηδες έχουμε τα υψηλότερα στάνταρ συντροφικότητας, τα αναζητούμε, τα διαφημίζουμε : αν θέλετε σχέση, ελάτε σ εμας, θα σας τυλίξουμε χωρίς να το καταλάβετε ετσι και πληροίτε προϋποθέσεις-αν όχι θα μας τυλιξετε εσείς, είμαστε τα καλύτερα παιδιά για σπίτι, ανεξάρτητοι, φροντίζουμε τέλεια τους εαυτούς μας κ έχουμε περίσσευμα φροντίδας για όλους, προσέξτε όμως εδώ έχει γκρεμό. μην μείνετε στην πρώτη εντύπωση .όλοι οι μοναχικοί σχεσακηδες δεν παντρευονται εύκολα ή νωρίς, στην ανδρική τους εκδοχή είναι αυτοί που παιδεύουν το κορίτσι, στην γυναικεία είναι οι πιο απρόβλεπτες,νευρωτικές αρραβωνιαστικές . η αλήθεια είναι πως αποτυγχανουμε σε οτιδήποτε επιπόλαιο, fun και ανάλαφρο από φόβο οποτε κάνουμε σχέσεις μεγάλες χωρις να φοβόμαστε την μοναξια -την λατρεύουμε, μας λείπει, την διατηρούμε και την τρέφουμε μέχρι να μεγαλώσει και να γίνει ο μυστικός αφρατος μας καναπές που κάπου πάμε κ κρύβουμε κι έτσι ανεχόμαστε φαινομενικά καλά την πιο αποπνιχτική συμβίωση, ορίστε λοιπόν το παράδοξο. είμαστε συγχρονως ανίκανοι να συνδεθούμε βαθύτερα, παραμένουμε ολομόναχοι,απογοητευμένοι από τους συντρόφους μας που δεν κατάφεραν αυτό που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας. Καθε μέρα αγαπης , στοργης και αφοσιωσης, τα ίδια .. *για να μην με τραβάει φωτο, ποιος ξέρει κι αυτός τι κουσούρια κουβαλάει

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις