Breaking News

Adults in the Room - Χρήστος Λούλης: «Ο Γαβράς με έκανε καλύτερο άνθρωπο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ταινία του Κώστα Γαβρά «Adults in the Room - Ενήλικοι στην Αίθουσα» (ο αρχικός τίτλος στα ελληνικά ήταν «Ενήλικοι στο Δωμάτιο») - που στηρίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με τις δύσκολες στιγμές της διαπραγμάτευσης την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών - έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Στην ταινία, που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου, παίζουν οι: Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ούλριχ Τουκούρ, Ντάν Σούρμανς, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου, Κορνίλιους Οµπόνια, Φραντσέσκο Ακουαρόλι, Βενσάν Νεµέτ, Ορελιέν Ρεκουάν, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέµης Πάνου, Ζοσιάν Πινσόν, Ζερόνζ Λενζ, Μαρία Πρωτόπαππα.

Ο Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος τον Γιάνη Βαρουφάκη. Ο ηθοποιός μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Citizen One» του One Channel για τη συνεργασία του με τον Γαβρά, εξέφρασε την απόψή του για τον Βαρουφάκη, αλλά και για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 2015, ενώ περιέγραψε πώς είναι για έναν ηθοποιό να βρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ όπως αυτό της Βενετίας.

«Ο Γαβράς με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Η πάσα που μου έδωσε είναι κυρίως ανθρώπινη και μετά καλλιτεχνική. Είναι από τους πιο γλυκούς κι ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Πάντα θα συζητήσει αυτό που θέλει και θα σε φέρει με τον τρόπο του να ανακαλύψει ο ηθοποιός τι είναι αυτό που θέλει να αναδείξει στο ρόλο του» είπε για τη συνεργασία του με τον Γαβρά, χαρακτηρίζοντας την ταινία ως «την αρτιότερη παραγωγή στην οποία έχει συμμετάσχει».

Επίσης, μίλησε για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ο χορός της φωτιάς», μια μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Η παράσταση, σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη, κάνει πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 30 Οκτωβρίου...

Δείτε όσα είπε στον Κώστα Γιαννακίδη.