Breaking News

Ashton Kutcher - Demi Moore: Αποκαλύψεις 6 χρόνια μετά το διαζύγιό τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το 2015 ο Ashton Kutcher είναι παντρεμένος με τη Mila Kunis, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.  

Ο Kutcher ήταν παντρεμένος με τη Demi Moore από το 2005 έως το 2013. Μετά από εβδομάδες φημολογιών, το Νοέμβριο του 2011 η Moore ανακοίνωσε την πρόθεσή της να χωρίσουν. Μετά από ένα χρόνο σε διάσταση, ο Kutcher έκανε τελικά αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2012, κάνοντας λόγο για αγεφύρωτες διαφορές.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 θα κυκλοφορήσει το βιβλίο "Inside Out" της Demi Moore, ένα απόσπασμα από το οποίο έφεραν στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα οι New York Times. Η Demi Moore φέρεται να αναφέρει ότι ο Kutcher την απάτησε κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το περιοδικό Radar Online της Πέμπτης, η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, χωρίς, όμως, να επιτίθεται στον πρώην σύζυγό της. «Είναι ένας μεγάλος εpαστής. Πολύ καλός και γλυκός» φέρεται να τονίζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι την απάτησε δύο φορές, με τη Brittney Jones και τη Sara Leal.

Να σημειωθεί ότι η Demi Moore απέκτησε τρεις κόρες από τον γάμο της με τον Bruce Willis από το 1987 έως το 2000. Επίσης, ήταν παντρεμένη με τον Freddy Moore (1980-1985).