Breaking News

Αναστατωμένη η Britney Spears μετά την καταγγελία του πρώην συζύγου της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 2004 η Britney Spears είχε παντρευτεί τον χορευτή της, Kevin Federline, με τον οποίο χώρισε το 2007. Μαζί απέκτησαν δύο γιους (τον 13χρονο Sean και τον 12χρονο Jayden).

Και οι δύο διεκδίκησαν την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο 41χρονος Federline έχει πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό της κηδεμονίας τους.

Στις 25 Αυγούστου ο πρώην σύζυγος της 37χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας κατήγγειλε σε αστυνομικό τμήμα τον πατέρα της, τον 67χρονο Jamie Spears, ότι κακoπoiησε τον γιο τους Sean.

Η είδηση ήρθε στη δημοσιότητα την Τρίτη, λίγες ώρες μετά τους νέους όρους στην επιμέλεια των παιδιών τους, που διαμορφώθηκε πλέον - σύμφωνα με τη Daily Mail - σε 70% υπέρ του Federline, με την τραγουδίστρια να έχει το  30%.

Για το περιστατικό, που φέρεται να συνέβη στις 24 Αυγούστου, δεν δημοσιοποιήθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν ήταν απλά μία στιγμή έντασης ή αν το παιδί υπέστη κάποιο τραύμα. 

Κατόπιν η Britney απομάκρυνε τα παιδιά, ωστόσο - όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Federline - ο πελάτης του κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Jamie Spears.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται πηγή που μίλησε στο People, η Britney είναι «αναστατωμένη» με τον πατέρα της και «δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μπαμπάς της θα έθετε σε κίνδυνο τη σχέση της με τα αγόρια της».

Επίσης, η πηγή τόνισε ότι τα δύο αγόρια είναι καλά, όσον αφορά τη συμπεριφορά τους μετά το περιστατικό, ενώ πρόσθεσε πως αυτό που συνέβη με τον Jamie και τον Sean ήταν πολύ ατυχές και σίγουρα δεν ήταν σωστό.

Η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι μετά το περιστατικό ο Sean κλείστηκε σε ένα δωμάτιο καθώς φοβήθηκε την αντίδραση του παππού του, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται ότι επιχείρησε να «σπάσει» την πόρτα. Τη στιγμή έντασης παρακολουθούσε και ο 12χρονος Jayden.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Britney Spears είχε ενημερώσει, μέσω Instagram, ότι ακυρώνει τις συναυλίες της, προκειμένου να επικεντρωθεί στην οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της αρρώστησε σοβαρά. Ο Jamie Spears είχε πάθει διάτρηση του παχέος εντέρου, κόντεψε τότε να χάσει τη ζωή του και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, το πρόβλημα υγείας του πατέρα της, με τον οποίο έχει στενή σχέση, της προκάλεσε άγχος που οδήγησε σε ψυχικές διαταραχές με αποτέλεσμα στις αρχές Απριλίου να εισαχθεί εθελοντικά σε ψυχιατρική κλινική, από όπου πήρε εξιτήριο λίγες ημέρες αργότερα...


Πριν ένα μήνα περίπου η Britney Spears είχε βρεθεί με τα παιδιά της στην Disneyland. Δείτε την ανάρτησή της.