Breaking News

Davis Cup: Δείτε Live την 1η ημέρα των αγώνων στο Τατόι Club

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εθνική ομάδα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνονται στη «μάχη» για την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία του Davis Cup. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Tatoi Club από σήμερα, Τετάρτη, έως και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην σύνθεσή της, κληρώθηκε με αντιπάλους το Λουξεμβούργο, την Πολωνία και το Μονακό, δίνοντας την Πέμπτη (12/09) το πιο δύσκολο και κρίσιμο ματς με την Πολωνία.

Το σημερινό πρόγραμμα (Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου):
Ελλάδα - Λουξεμβούργο
Πολωνία - Μονακό
Εσθονία - Βόρεια Μακεδονία
Λετονία - Μαυροβούνιο

Η Cosmote TV μεταδίδει ζωντανά το αθλητικό event, στο κανάλι της στο YouTube. Δείτε live τη δράση την πρώτη ημέρα στο Tatoi Club.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Ευχαριστώ την Ομοσπονδία και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά. Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, που είναι πολύ δυναμική και σταθερή και τους συμπαίκτες μου. Είναι ένα σημαντικό event για την Ελλάδα. Εγώ θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στο Davis Cup κι αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είναι μεγάλο κίνητρο το να βρεθώ στην ομάδα, μαζί με τα άλλα παιδιά, να με βοηθάνε οι συμπαίκτες μου και να τους βοηθάω κι εγώ. Το ομαδικό κλίμα είναι πολύ ξεχωριστό, δεν το βρίσκεις συχνά στο τένις».