Breaking News

Φαίδων Κεφαλέας: Η ζωή στην Αμερική του πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Φαίδων Κεφαλέας, που έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, άφησε πίσω του τα τηλεοπτικά πλατό για να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας.

Ο παρουσιαστής και μοντέλο είπε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για τη ζωή του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη:

«Ζω στην Αμερική εδώ και 4 χρόνια. Προς το παρόν η Ελλάδα είναι μόνο για καλοκαίρι και Πάσχα και σίγουρα για να βλέπω τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν ότι άφησα πίσω την οικογένειά μου.

Ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι που με έκαναν να φύγω, αλλά - παράλληλα - ήθελα να δοκιμάσω και τα όριά μου επαγγελματικά.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω πολύ καλά... Με την Άννα - Χριστίνα είμαστε σχεδόν 4 χρόνια μαζί και συγκατοικούμε... Θα γίνει και η πρόταση γάμου κάποια στιγμή.

Το τελευταίο εξάμηνο ανοίξαμε από κοινού με την Άννα - Χριστίνα ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα. Έχουμε πολύ μεγάλο άγχος για το εστιατόριο. Μέσα από αυτή τη δουλειά εξασφάλισα το βιοποριστικό μου πρόβλημα για να συνεχίσω τη μεγάλη μου αγάπη, που είναι η τηλεόραση και το θέατρο. Δεν τα έχω αφήσει και ούτε πρόκειται να το κάνω. Στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να πηγαίνω σε κάποια κάστινγκ. Έχω ακούσει πολλά "όχι" μέχρι σήμερα και αυτό με έχει κάνει πιο δυνατό και με έχει πεισμώσει...

Από την Ελένη Μενεγάκη έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και άψογη επαγγελματίας. Έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να μας δοθεί η δυνατότητα να τα ξαναπούμε».

Δείτε όσα είπε ο Φαίδωνας Κεφαλέας, που αποκάλυψε ότι είναι 35 χρονών.