Breaking News

Η Ειρήνη Καζαριάν απαντά στην κριτική που δέχτηκε με μια ατάκα του... Άντονι Χόπκινς (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ειρήνη Καζαριάν άφησε άναυδους χθες τους συνεργάτες του Πρωινού, όταν άρχισε να επαναλαμβάνει τα λόγια των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της για το ρόλο της στην παράσταση «Κούκλες 2», που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη.

Η νικήτρια του περσινού Greece’s Next Top Model απάντησε, μέσω Instagram, στις αντιδράσεις και τα σχόλια σχετικά με τη συμμετοχή της στην παράσταση, αλλά και τη χθεσινή στάση της, την οποία η Φαίη Σκορδά χαρακτήρισε ως «άτυχη στιγμή».

Συγκεκριμένα έγραψε μία φράση, που είπε ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Άντονι Χόπκινς: «Η φιλοσοφία μου είναι: Δεν με αφορά τι λέει και τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Είμαι ό,τι είμαι και κάνω ό,τι κάνω. Δεν περιμένω τίποτα και δέχομαι τα πάντα».

Δείτε πώς σχολιάστηκε σήμερα η ανάρτησή της στο Πρωινό.



«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης σε σκηνοθεσία του Νικόλα Ανδρουλάκη και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι...» είχε γράψει στις 28 Αυγούστου η Ειρήνη Καζαριάν για την παράσταση «Κούκλες 2», σε φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της.