Breaking News

Η Γερονικολού μίλησε για το «Αν Ήμουν Πλούσιος» - Απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ANT1 και του Στράτου Μαρκίδη «Αν Ήμουν Πλούσιος», η Κατερίνα Γερονικολού, που υποδύεται τη Δάφνη, φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά και για το ρόλο της, ενώ στην εκπομπή προβλήθηκε και απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο.

Στη σειρά οι τρεις κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου, που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ, μπαίνουν στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τους αρπάξει τα λεφτά.

Ο πρώτος λαχνός κληρώνει στον Σωτήρη (Σωτήρης Καλυβάτσης) και ο δεύτερος πέφτει στα χέρια της Σμαράγδας (Τζένη Κάρνου) και του Νικόλα (Δημήτρης Χαρίτος Καλοδήμος). 

Ο τρίτος τυχερός είναι η Δάφνη (Κατερίνα Γερονικολού), μία ανύπαντρη μητέρα, που μεγαλώνει μόνη τον εξάχρονο γιο της και στην οποία η ατυχία έχει χτυπήσει προ πολλού την πόρτα. Αν και κερδίζει τον τρίτο τυχερό λαχνό, ένα κλεφτρόνι, ο Στρατής (Χάρης Τζωρτζάκης) της κλέβει το αυτοκίνητο, τον σκύλο της αλλά και τον λαχνό! Ο Στρατής θα της επιστρέψει τον σκύλο και το αμάξι, αλλά όχι τον τυχερό λαχνό. Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως είναι εpωτευμένος με τη Δάφνη θα κληθεί να λάβει μία απόφαση: Θα θυσιάσει τα λεφτά στο όνομα του έpωτα;

Επίσης, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για την ταινία «Για πάντα», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον σύντροφό της, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Δεν φοβήθηκα που είναι πατέρας. Ίσα - ίσα η επιλογή ενός νέου άντρα, υπερεπιτυχημένου, να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ ωραίο στοιχείο. Δείχνει ότι είναι σοβαρός και θέλει να αναλάβει και άλλες ευθύνες». «Είμαι πολύ ευτυχισμένη» πρόσθεσε στη συνέχεια.