Breaking News

Νέα αναβολή για την πρεμιέρα του Voice; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το χθεσινό ρεπορτάζ ανέφερε ότι παρουσιάστρια του Voice θα είναι η Τάμτα, τη θέση του τέταρτου κριτή θα πάρει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, παραμένουν οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης, ενώ η Λάουρα Νάργες αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση στα backstage.

Σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος επισήμανε στη «Φωλιά των Κου Κου» ότι θα υπάρξει νέα αναβολή για την πρεμιέρα του μουσικού talent show, καθώς η Τάμτα δεν έχει κλείσει οριστικά. Συγκεκριμένα είπε:

«Η πρώτη ημερομηνία που είχαν δώσει από τον ΣΚΑΪ για να κάνει πρεμιέρα ήταν 27 Σεπτεμβρίου. Είχαμε μια αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου και τώρα πάμε για καινούργια αναβολή. Μπορεί να είπαμε ότι αναμένεται να κλείσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη στους κριτές, παρουσιαστής όμως, ακόμα, δεν υπάρχει. 

Μπορεί να ακούσαμε και από επίσημα χείλη ότι η Τάμτα είναι αυτή, η οποία, ουσιαστικά, θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη, όμως, εγώ μίλησα χθες το βράδυ με συνεργάτη της Τάμτα και μου είπε ότι το πράγμα είναι 50-50.

Μου είπε "Έχουμε ζητήσει ένα περιθώριο χρόνου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να επεξεργαστούμε την πρόταση, να δούμε όλα τα δεδομένα και τότε θα αποφασίσουμε..."».