Breaking News

Ν. Ιωνία: Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μίλησε για το εγκαταλελειμμένο βρέφος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα νεογέννητο μωρό, μόλις επτά ημερών, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας της Νέα Ιωνίας, στην Αττική. Οι αστυνομικοί μετέφεραν το κopιτσάκι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Η 19χρονη μητέρα φέρεται να μετάνιωσε για την πράξη της. O Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου Του Παιδιού», μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος», όπου τόνισε ότι το δικαστήριο και οι κοινωνικές υπηρεσίες θα κρίνουν αν η νεαρή μητέρα θα πάρει το παιδί της. 

Επίσης, επισήμανε, ότι καλό είναι το μωρό να μην πάει σε ίδρυμα και να υιοθετηθεί κατευθείαν από μία οικογένεια, αν δεν το πάρει τελικά η μητέρα του.

Σύμφωνα με το Open, η 19χρονη μητέρα, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό».

Δείτε τα βίντεο.