Breaking News

Rod Stewart: «Νίκησα τον καρκίνο του προστάτη» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Rod Stewart αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη σε αρχικό στάδιο, κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου check up.

Ο 74χρονος Βρετανός τραγουδιστής δήλωσε ότι έδωσε μάχη για δύο - τρία χρόνια με τον καρκίνο, χωρίς να το δημοσιοποιήσει και πλέον οι εξετάσεις του είναι καθαρές.

Την αποκάλυψη έκανε σε ένα φιλανθρωπικό event, που πραγματοποίησε με τους μουσικούς και πρώην συνεργάτες του Kenney Jones και Ronnie Wood, αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται τη Mirror.

«Πριν από δύο χρόνια διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη. Κανείς δεν γνώριζε γι' αυτό, αλλά τώρα είναι η ώρα να το μάθουν όλοι. Είμαι καθαρός τώρα γιατί το πρόλαβα νωρίς. Έχω κάνει τόσες πολλές εξετάσεις...» είπε, μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί ότι το Μάιο του 2000 ο Rod Stewart είχε διαγνωστεί με καρκίνο του θυρεοειδή. Τότε υπεβλήθη τον ίδιο μήνα σε επέμβαση, η οποία επηρέασε την φωνή του και τον ανάγκασε να κάνει προσπάθεια για να τραγουδήσει ξανά. 

Ο τραγουδιστής το 2007 έκανε τον τρίτο του γάμο με τη 48χρονη Penny Lancaster, με την οποία απέκτησε δύο γιους, τον 13χρονο Alastair και τον 8χρονο Aiden. Έχει άλλα 6 παιδιά, από προηγούμενες σχέσεις και γάμους.


Ο Rod Stewart είναι ένας από τους μουσικούς με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει έξι διαδοχικά άλμπουμ που έφτασαν στο Νο.1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και από τα 62 singles του που μπήκαν στο UK Singles Chart, τα 31 έφτασαν στο top ten, ενώ τα έξι στην πρώτη θέση. Επίσης έχει 16 singles που έφτασαν στο top 10 στις ΗΠΑ, με τέσσερα να φτάνουν στο No.1 στο Billboard Hοt 100. Το 2016, στην εκδήλωση για τα γενέθλια της βασίλισσας, ανακηρύχθηκε ιππότης για την προσφορά του στη μουσική και στη φιλανθρωπία.