Breaking News

Σάσα Σταμάτη: «Κάνω guest στο Αν Ήμουν Πλούσιος - Με έκοψαν από δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε το βράδυ, στις 20:45, θα κάνει πρεμιέρα η σειρά του ANT "Aν ήμουν πλούσιος", στην οποία η Σάσα Σταμάτη θα κάνει guest εμφάνιση.

Η Άννα Ζηρδέλη συνάντησε στα γυρίσματα τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία είπε - μεταξύ άλλων - με ειλικρίνεια, μπροστά στην κάμερα του Πρωινού:

«Κάνω ένα guest στη σειρά, κάνω την παρουσιάστρια. Αφού δεν με παίρνουν τα κανάλια για παρουσιάστρια με παίρνει ο Στράτος Μαρκίδης. Δεν είναι ωραίο αυτό; Δεν είναι αστείο;

Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Στο σχολείο ήμουν λίγο "καραγκιοζάκος". Έκανα πάντα μιμήσεις τους καθηγητές. Στο σίριαλ θα κάνω την παρουσιάστρια, που έχει μία εκπομπή, η οποία - απ' ό,τι κατάλαβα - θα παίζει όλη μέρα.

Έκανα δύο δοκιμαστικά φέτος, με έκοψαν και από τα δύο τα τηλεπαιχνίδια. Προφανώς δεν ήμουν καλή για να με πάρουν. Το ένα δοκιμαστικό ήταν ορίτζιναλ, δηλαδή όντως έψαχναν ένα πρόσωπο, το άλλο ήταν μαϊμού. Δεν το ήξερα, αλλά δεν πειράζει, εμπειρίες είναι αυτά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη στην εφημερίδα Παραπολιτικά. Αν κάτσει κάτι καλό με κατάλληλες προϋποθέσεις, πολύ ευχαρίστως. Αλλιώς είμαι, δόξα τω Θεώ, πολύ ευγνώμων για αυτά που μου συμβαίνουν».