Breaking News

Το παράπονο της Δήμητρας Ματσούκα: «Είναι πολλά αυτά που δεν έχω κάνει στο σινεμά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην παράσταση «Ωνάσης - Τα θέλω Όλα» - που παρουσιάζουν τον Οκτώβριο οι Θεατρικές Σκηνές στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή -, η Δήμητρα Ματσούκα υποδύεται την Τζάκι Κένεντι, η Κατερίνα Παπουτσάκη τη Μαρία Κάλλας και η Ευγενία Δημητροπούλου την Τίνα Λιβανού. Η παράσταση, που είναι βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Δήμητρα Ματσούκα φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού, όπου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την πολυαναμενόμενη παράσταση, αλλά και για τη ζωή της, τους ρόλους που υποδύθηκε και τη σχέση της με τα media.

«Δεν επιδιώκω να είμαι σeξι» είπε η γοητευτική ηθοποιός, που εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στον Γιώργο Λάνθιμο, ενώ εξέφρασε το παράπονό της που δεν εμφανίζεται στο σινεμά. «Θα ήθελα πολύ να κάνω σινεμά... Προτιμούνται, συνήθως, άνθρωποι που είναι λιγότερο δημοφιλείς ή λιγότερο εμπορικοί, οι οποίοι δεν έχουν κάνει επιτυχία στην τηλεόραση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι έχει πάρει τηλέφωνο η ίδια, προκειμένου να περάσει από οντισιόν για παραγωγές σε κινηματογράφο ή θέατρο.

«Στο θέατρο, όταν είχα συνεργαστεί με τον Νίκο Μαστοράκη, τον είχα πάρει εγώ τηλέφωνο και του ζήτησα να περάσω οντισιόν, όπως και τελικά έγινε... Στο σινεμά δεν θα το έκανα πια...» εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Στο θέατρο είμαι ευχαριστημένη, το προσπάθησα και πολύ... Στο σινεμά είναι πολλά αυτά που δεν έχω κάνει. Θα το ήθελα πολύ, αλλά αυτό δεν το ορίζω εγώ...».