Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: Μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια της αδερφής της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή η αδερφή της Βάνας Μπάρμπα, βυθίζοντας στη θλίψη την ηθοποιό, η οποία είπε στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη:

«Προσπαθώ να χαμογελάω, αλλά εύκολο δεν είναι... Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, δεν είμαι η Βάνα το αντράκι. 

Κάθε οικογένεια που έχει περάσει αυτή την αρρώστια, πιστεύω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτή η ασθένεια είναι πλέον μια μάστιγα. Νομίζω ότι όλοι περνάμε δύσκολα, απλά εγώ πια δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί εγώ η ίδια έχω ανάγκη υποστήριξης. 

Χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό σου... Έχω αποφασίσει να μη δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα και θα είμαι μαζί με το παιδί μου, τη Φαίδρα, η οποία είναι στη Γ'Λυκείου και ετοιμάζεται για πανεπιστήμιο. Ευτυχώς που θα κάτσει μαζί μου αυτή τη χρονιά, να συνέλθω. Δεν θα άντεχα αν έφευγε τώρα, θα ένιωθα τελείως έρημη. 

Θέλω τον χρόνο μου για κάποια πράγματα. Δεν θα ξαναγυρίσω στα σίριαλ και στην τηλεόραση, είναι επιλογή μου... Δεν θέλω, δεν νιώθω την ανάγκη εσωτερικά...».