Breaking News

Αλέφαντος για Στέφενς: Xάστε για να φύγω και να πάρω την αποζημίωση!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόκειται για την ανάλυση του Αλέφαντου για το χθεσινό αγώνα (24/11/13) ΠΑΟΚ - Άρης (3-1) στο sportdog.gr

Ακολουθεί το άρθρο...

Ο ΠΑΟΚ κατέβασε μια σύνθεση απέναντι στον Άρη που ήταν σαν να έλεγε ο Στέφενς "χάστε για να φύγω και να πάρω την αποζημίωση"! Ο Τζαβέλλας για στόπερ είναι βαρύς, αν ήταν άλλη ομάδα αντίπαλη αντί του Άρη θα τους είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Άφησε και έξω τον Στοχ, έξω τον Λούκας, δεν τραβούσε ο ΠΑΟΚ, έφαγε και το γκολ από τον Άρη που είχε σε τρομερή μέρα τον τερματοφύλακά του τον Διούδη, είχαν αρχίσει τα μπινελίκια και οι αποδοκιμασίες στην Τούμπα. Ο Ολίσε τα ΄χω ξαναπεί, ανύπαρκτος, γκολ δεν κάνει, μια επιτόπια ντριμπλίτσα, του κώλου τα εννιάμερα.

Αφού είχαν αρχίσει τα "ουουουου" στην Τούμπα στο β΄ ημίχρονο, ξυπνάει ο Στέφενς και ρίχνει στον αγώνα 3 αλλαγές οι οποίες άλλαξαν το ματς. Στοχ, Λούκας, Βούκιτς έφεραν τα πάνω-κάτω, είδα για πρώτη φορά φέτος ένα 20λεπτο από τον ΠΑΟΚ καταπληκτικό! Δεν έχω ξαναδεί τον ΠΑΟΚ φέτος να παίξει τόσο γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Ο Στοχ ήταν εξαιρετικός, σαν να πείσμωσε να δείξει "δεν είμαι ξενύχτης", ο Βούκιτς ήταν πολύ καλός, ο ΠΑΟΚ ήταν φωτιά για ένα 20λεπτο στο τέλος, έγινε το σώσε. Δεν ανέτρεψε απλώς το 0-1 και το έκανε 3-1, έχασε και άλλα γκολ. Ειδικά από τα αριστερά έκαναν σκόνη τον Άρη ο Λίνο με τον Στοχ. Όταν έγιναν οι αλλαγές ανέβηκε πολύ ο Λίνο. Μέχρι και ο Τζιόλης ήταν πολύ καλός σε αυτό το ματς. Και ήταν καταπληκτικός ο Κατσουράνης, ήταν το μυαλό του ΠΑΟΚ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι μεταγραφές χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και αν πιστεύω ότι θα πέσει ο Άρης. Για τον Άρη, όχι, δεν πιστεύω ότι θα πέσει. Ο ΠΑΟΚ για να κοντράρει τον Ολυμπιακό θέλει 4 παικταράδες. Χρειάζεται ένα σέντερ μπακ πολύ καλό. Χρειάζεται έναν αμυντικό χαφ γρήγορο. Θέλει και χάφαρο δημιουργό. Και για εμένα θέλει επίσης σέντερ φορ γκολτζή, ο οποίος θα παίρνει και προσωπικές ενέργειες, θα έχει ντρίμπλα να αναστατώνει. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό.