Breaking News

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-2: Λύτρωση στο τέλος για το Δικέφαλο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε έναν αγώνα με πολλές χαμένες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ πήρε μια δίκαιη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο Δικέφαλος του Βορρά πίεσε από την αρχή αλλά οι προσπάθειές του σταματούσαν πάνω στον τερματοφύλακα του "Αίαντα", Βελλίδη. 

Οι χαμένες ευκαιρίες αλλά και τα τραγικά λάθη στην άμυνα κυρίως από τον Κατσουράνη, είχαν ως αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να κινδυνέψει να βρεθεί πίσω στο σκορ από ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ σε κομβικά σημεία του αγώνα. Παρ'όλα αυτά η τύχη του χαμογέλασε και πέτυχε 2 γκολ, στο 83' με πέναλτι του κορυφαίου Λούκας που κέρδισε ο Νέτσιντ και στο 87' με εκπληκτικό γκολ του Λαζάρ, διατηρώντας έτσι την απόσταση των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Γκολ: Λούκας (πεν.) 83', Λάζαρ 87'
ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (73' λ.τ Ντάσιος) , Μπέριος, Στρούνα (84' Βινσέντο), Τσουκαλάς (90' Σκόνδρας), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης (43' λ.τ Γεωργιάδης), Λούκας, Στοχ (77' Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (58' Νέτσιντ)
Κόκκινες κάρτες: Μπέριος 82'