Breaking News

Εκείνες και Εγώ - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοφιλής κωμική σειρά που προβλήθηκε στον Ant1 και ήταν το ριμέικ της ομώνυμης σειράς του 1976 με πρωταγωνιστή το Λάμπρο Κωνσταντάρα στην τότε ΥΕΝΕΔ.

Η σειρά έχει ως πρωταγωνιστή έναν αμετανόητο εργένη και καρδιοκατακτητή, το Ζάχο Δόγκανο (Γιάννης Μπέζος) ο οποίος όμως είναι αρραβωνιασμένος. Για... γάμο; Ούτε λόγος!

Στη ζωή του εκτός από την αρραβωνιαστικιά του Ελένη, που είναι και γραμματέας του στη δουλειά, υπάρχει ο συνέταιρός του Δημήτρης τον οποίο ταλαιπωρεί συνεχώς, ο "χαζός" ανιψιός του Πέτρος, η φίλη του ανιψιού του Λίλη την οποία δε θέλει ούτε να τη βλέπει αλλά παρόλα αυτά την προσλαμβάνει στη δουλειά του, η υπηρέτρια και προστατευόμενή του Δεβόρα, η αντιπαθητική θεία του και ο Παπαπέτρου... η "λατρεία" του που ανέχεται λόγω της επαγγελματικής συνεργασίας των γραφείων τους. Ο Δόγκανος διψάει για περιπέτειες και οι γυναίκες που έρχονται στη ζωή του από το παρελθόν τον οδηγούν σε παθήματα και κωμικοτραγικές καταστάσεις από τις οποίες προσπαθούν να τον γλυτώσουν τα κοντινά του πρόσωπα.

Παραγωγή: 1996-1998
Κανάλι προβολής: Ant1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Το video περιέχει όλα τα επεισόδια. Πατήστε στην ένδειξη PLAYLIST πάνω δεξιά για να επιλέξετε το επεισόδιο που θέλετε.