Breaking News

Κωνσταντίνου και Ελένης - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κωμική σειρά που σημείωσε εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία. Η υπόθεση εξελίσσεται στο Μαρούσι, σε ένα νεοκλασικό σπίτι, στο οποίο συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).

Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι πριν πεθάνει, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Στο προτελευταίο επεισόδιο γίνεται γνωστό ότι ο θείος επίτηδες έγραψε δύο διαθήκες, με προοπτική να συγκατοικήσουν οι δύο αγαπημένοι του άνθρωποι και να καταφέρουν να συνυπάρξουν. Η σειρά τελειώνει με το γάμο των δύο πρωταγωνιστών.

Στις ζωές των δύο κεντρικών χαρακτήρων υπάρχουν παράλληλα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Ο Μάνθος Φουστάνος (Βασίλης Κούκουρας), η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη), η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού) και ο Νικόλας Βαρθακούλιας (Στέργιος Νένες). Σε κάποια επεισόδια συμμετέχουν οι δικηγόροι των δύο πρωταγωνιστών, Νίκος Γρέβιας (Ηλίας Ζερβός) και Έλλη Ρούσου (Ελένη Φιλίππα), καθώς και τρεις μαθητές του Κωνσταντίνου.

Σενάριο: Χάρης Ρώμας, Άννα Χατζησοφιά - Σκηνοθεσία: Κώστας Λυχναράς
Κανάλι προβολής: Ant1 (1998-2000)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Το video περιέχει όλα τα επεισόδια. Πατήστε στην ένδειξη PLAYLIST πάνω δεξιά για να επιλέξετε το επεισόδιο που θέλετε.