Breaking News

Champions League: Με το ένα πόδι στους «8» ο Ολυμπιακός! (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους "8" του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ στο "Γ.Καραΐσκάκης" κερδίζοντας δίκαια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 και ατενίζοντας πλέον με μεγάλη αισιοδοξία τη ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σχεδόν σ'ολόκληρο το 90λεπτο απέναντι σε μια Μάντσεστερ που δεν... "μπήκε" ποτέ στο γήπεδο.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Αργεντίνος του Τσόρι Ντομίνγκες σε αντίθεση με τον Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ που ήταν συνέχεια εκνευρισμένος και απογοήτευσε στις περισσότερες προσπάθειές του.

Εντυπωσιακό ήταν το κορεό που στήθηκε από τους φίλους των ερυθρολεύκων το οποίο κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας.

Αξίζει να σημειωθούν τα δεκάδες μηνύματα στο twiiter από τους φίλους της Λίβερπουλ οι οποίοι καταχάρηκαν με τη νίκη του Ολυμπιακού.

Γκολ: Ντομίνγκες 38', Κάμπελ 55'
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (67' Φουστέρ), Πέρες (86' Βαλντές), Ντομίνγκες (76' Μασάντο), Ολαϊτάν.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μόγιες): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κλέβερλι (60' Καγκάουα), Κάρικ, Βαλένσια (60' Γουέλμπεκ), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Δείτε τα videos με τα γκολ αλλά και το εντυπωσιακό κορεό στην κερκίδα.