Breaking News

Απίστευτος διασυρμός της Μπάγερν από τη «Βασίλισσα» μέσα στο Μόναχο με 0-4 (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αν κάποιος έκανε τη πρόβλεψη, πριν αρχίσει ο αγώνας, ότι θα λήξει 0-4, μάλλον θα τον λέγαμε τρελό.

Τι ακριβώς να σχολιάσεις για έναν αγώνα που περιμέναμε να δούμε έναν πρώιμο τελικό στο Μόναχο κι όμως η Ρεάλ στο 34' είχε καθαρίσει τη μπουγάδα κάνοντας το 0-3... (στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με 1-0)

Η «Βασίλισσα» φέτος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει αποκτήσει ένα μέταλλο που της έλειπε τα προηγούμενα χρόνια.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σέρχιο Ράμος με τα 2 γκολ με κεφαλιές που σημείωσε στο 16' και στο 20', τελειώνοντας στην ουσία και την υπόθεση πρόκριση. Το 0-3 από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 34', τον έκανε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης καθώς είναι ο πρώτος παίχτης που σημειώνει 15 γκολ σε μια σεζόν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ζοζέ Αλταφίνι και Λιονέλ Μέσι με 14. Ο Κριστιάνο και πάλι έκανε το 0-4 στο 90', με απευθείας χτύπημα φάουλ και έφτασε τα 16 γκολ. 

Με τον... απλό αυτό τρόπο η Ρεάλ θα παίξει στον 13ο τελικό στην ιστορία της μετά από 12 χρόνια, όταν και είχε κερδίσει το τρόπαιο με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν το 2002.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Κρόος, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ (72' Πισάρο), Ριμπερί (72' Γκέτσε), Μάντζουκιτς (46' Μαρτίνεθ).
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Ράμος (75' Βαράν), Πέπε, Κοεντράο, Μόντριτς, Αλόνσο, Ντι Μαρία (84' Κασεμίρο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (79' Ίσκο).