Breaking News

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Kωμική-σατιρική σειρά που προβλήθηκε στον Ant1 από τον Οκτώβριο του 2002 έως τον Φεβρουάριο του 2004, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, ο οποίος είχε υπογράψει και το σενάριο μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου.

Ο εκκεντρικός πολυδισεκατομμυριούχος Ντίμης Τσιμισκής-Χόφμαν, γιος της ζάμπλουτης αυταρχικής αριστοκράτισσας Εριέτας Ζαΐμη, δωρίζει στο κράτος την τελευταία κατοικία της μητέρας του, τους περίφημους "Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη" στον Κάλαμο Αττικής. Το κράτος τους μετατρέπει σε πρότυπες γυναικείες φυλακές, υπό την επιτήρηση του Μήτσου Παυλάτου και διεύθυνση της Ρωξάνης Ντάνου-Κουλουμπή. Ο Χόφμαν ονομάζεται πρόεδρος των φυλακών Καλάμου "τιμής ενεκέν".

Η Ντάνου, από κοινού με τον κρυφό εpαστή της, τον αρχιδεσμοφύλακα Χρόνη Μπατσινίλα, κάνει κρυφά πλιάτσικο αδειάζοντας παράνομα τις αποθήκες τροφίμων των φυλακών. Δε γνωρίζουν όμως ότι ο δικηγόρος του Χόφμαν Άρης Ζαφόλιας, που εκτελεί χρέη υποδιευθυντή, έχει εντολή να πιάσει επ' αυτοφώρω τη Ντάνου, πράγμα που το γνωρίζει μόνο ο Χόφμαν και ο Παυλάτος. Λίγο μετά την άφιξη των πρώτων ομάδων κρατουμένων στις φυλακές Καλάμου, καταφθάνει και ο Παυλάτος, ο οποίος αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια της Ντάνου, καθώς δίνει πάρα πολλά προνόμια στις κρατούμενες...

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σεργιανόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Φαίη Κοκκινοπούλου, Αλέξανδρος Ρήγας, Άγγελος Παπαδημητρίου, Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Μαρία Λεκάκη, Μαρία Κανελλοπούλου κ.α.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Το video περιέχει όλα τα επεισόδια. Πατήστε στην ένδειξη PLAYLIST πάνω αριστερά για να επιλέξετε το επεισόδιο που θέλετε.