Breaking News

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1: Με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ από το 34' (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα από τον Ολυμπιακό στο "Γ.Καραϊσκάκης" στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας, αλλά δεν είχε συνέχεια. 

Μόλις στο 11' το σκορ είχε γίνει 2-0 για τους ερυθρόλευκους με τον Ντομίνγκες και τον Φουστέρ να σκοράρουν και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.

Στο 34' έγινε η φάση που είναι σίγουρο ότι θα "σηκώσει" πολύ συζήτηση και που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ: Ο Αθανασιάδης μειώνει σε 2-1 στο 31'. Στη συνέχεια ο Φουστέρ σπρώχνει με δύναμη από πίσω τον Αθανασιάδη και ο Στοχ απαντάει με τρικλοποδιά στον Βαλντές. Ο Καλογερόπουλος μάλλον "έχασε" τη φάση και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Φουστέρ και κόκκινη στον Στοχ. Ίσως να μπορούσε να περάσει τη φάση ο διαιτητής με κίτρινη ή κόκκινη και στους 2...

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε ολοκληρωτικά τον ΠΑΟΚ, που έπαιζε με 10 παίκτες, ο οποίος από την αποβολή και μετά πείσμωσε και οργανώθηκε στην άμυνα με αποτέλεσμα όσο περνούσε ο χρόνος η υπεροχή των "ερυθρόλευκων" να γίνεται "φλύαρη".

Ο Δικέφαλος κατάφερε τελικά να "κρατήσει" το πολύτιμο 2-1 και πλέον η υπόθεση της πρόκρισης θα κριθεί στον επαναληπτικό της Τούμπας που θα γίνει στις 16 Απριλίου και που αναμένεται να είναι περισσότερο από "καυτός".

Γκολ: Ντομίνγκες 8', Φουστέρ 11' - Αθανασιάδης 31'
Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Μανιάτης (Πέρες 67'), Εντινγκά (Σάμαρης 46'), Βαλντές, Φουστέρ (Σαβιόλα 80'), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σαλίνο, Ντομίνγκες.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βούκιτς (Λούκας 44'), Στοχ, Βίτορ, Μιγκέλ, Λίνο (Σαλπιγγίδης 68'), Κάτσε, Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο (Κατσουράνης 75').
Κόκκινη κάρτα: Στοχ 34'