Breaking News

Τραγωδία στο Mega - Αποχαιρετά τη Νατάσα Μιχαηλίδου... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Mega θρηνεί για το χαμό της Νατάσας Μιχαηλίδου...

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, η 38χρονη εργαζόμενη στο εμπορικό τμήμα του καναλιού, σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον σύζυγό της και τα 2 μικρά τους παιδιά, ενώ ταξίδευαν για τις γιορτές του Πάσχα.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο 85,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η ίδια μαζί με τον 43χρονο σύζυγό της και τα δύο μικρά τους παιδιά ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό 40 μέτρων.

Στο χθεσινό μεσημεριανό δελτίο, ο Αντώνης Φουρλής αποχαιρέτησε τη Νατάσα και την οικογένειά της εκ μέρους των συναδέλφων του καναλιού.

"Είναι μια δύσκολη μέρα η σημερινή, καθώς αποχαιρετούμε πρόωρα μια αγαπητή σε όλους μας συνάδελφο και μητέρα δύο παιδιών, τη Νατάσα Μιχαηλίδου. Μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Τζωρτζίδη και τα δύο αγοράκια τους, χάθηκαν άδικα και πολύ νωρίς χθες όλοι μαζί, όταν το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό στον εθνικό δρόμο μεταξύ Τρίπολης και Πύργου. Θα θυμόμαστε πάντοτε τη Νατάσα, που θα λείψει πολύ, ιδιαίτερα στους άμεσους στενούς συνεργάτες της εδώ."

Δείτε το video.