Breaking News

Απίστευτος... Δ.Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Βαρδινογιάννης ή Αλαφούζος για να με γ@@@... στο γήπεδο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 3ος αγώνας της σειράς των τελικών για το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με νικητή τον Ολυμπιακό με 64-69, που έσπασε την έδρα των "πρασίνων" και πήρε κεφάλι στις νίκες με 2-1.

Μετά τον τέλος του τρίτου τελικού, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος γιατί όπως υποστήριξε ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει καθόλου λόγω υπεράριθμων ατόμων στην αποστολή του Ολυμπιακού ενώ είπε ότι θα ζητήσει την επανάληψη του αγώνα.

Το αν έχει δίκιο ή όχι είναι άλλο θέμα, μια φράση όμως που χρησιμοποίησε, δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του αστεράτου μπασκετικού Παναθηναϊκού...

Διαβάστε τι είπε: "Σήμερα (χθες) ο αγώνας δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά με ένα δίλλημα που μας έβαλε ο κύριος Σχοινάς που είπε ή θα ξεκινήσει ο αγώνας η θα μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς, 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή, σήμερα (χθες) ήρθαν 29 άτομα από τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητά την επανάληψη του αγώνα."

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων το απίστευτο... "Εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ@@@ε μέσα στο γήπεδο..." Δείτε το video.