Breaking News

Εξαντλημένος από την ασιτία ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης και η οικογένειά του.

Παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, το ότι έφτασε πλέον να πάθει αποβιταμίνωση από την ασιτία είναι κάτι που συγκλονίζει...

Σύμφωνα με άρθρo που δημοσιεύει η εφημερίδα "Espresso", o άλλοτε γόης του ελληνικού κινηματογράφου είναι εξαντλημένος και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από την ασιτία.

Η εφημερίδα επικαλείται μαρτυρίες του γιατρού, αλλά και της συζύγου του ηθοποιού, Μαίρης.

"Όταν είδα τον Ανδρέα, παρουσίαζε προβλήματα υποσιτισμού. Ζήτησα την επόμενη μέρα να έρθει στο ιατρείο, όπου τον μετέφεραν στα χέρια, αφού δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα του. Χρειάζεται πολλές εξετάσεις, καθημερινή μέτρηση του ζαχάρου και επουλωτικές αλοιφές. Ο Ανδρέας είναι απόλυτα κλινήρης", τόνισε ο παθολόγος - διαβητολόγος Δημήτρης Ιωάννου.

Από την άλλη, η σύζυγός του λέει στην εφημερίδα ότι προσπαθεί μάταια να πουλήσει κάποια οικογενειακά κειμήλια για να εξασφαλίσει χρήματα για φαγητό: "Μόνο ο Θεός ξέρει πώς θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Προσπαθώ να πουλήσω κάποια οικογενειακά κειμήλια, αλλά μάταια. Δεν ζήτησα να μου χαρίσουν κάτι, ούτε ζητιάνεψα. Να πουλήσω ζήτησα και μάλιστα όσο-όσο. Δυστυχώς, κανένας από εκείνους που ευεργέτησε κάποτε ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν έχει εμφανιστεί."

Και πρόσθεσε: "Χρειάζεται ποιότητα στη διατροφή του. Δεν την είχε και γι' αυτό είναι τόσο αδύναμος. Εγώ μπορώ να τη βγάλω μόνο με πατάτες, όσπρια ή μακαρόνια. Εκείνος όμως χρειάζεται κόκκινο κρέας, μοσχάρι ή συκώτι, καθημερινά μαζί με ό,τι άλλο τρώει. Πρέπει να παχύνει αρκετά και να δυναμώσει."

Επίσης η σύζυγος του ηθοποιού αναφέρθηκε και στον 12χρονο γιο του, Νίκο, o οποίος σύμφωνα με τη μητέρα του, έχει πάθει κατάθλιψη ενώ ο γιατρός διαπίστωσε ότι παρουσίασε σημάδια αδυναμίας: "Τον μικρό τον παίρνουμε από Παρασκευή έως Κυριακή μαζί μας να τρώει. Έφαγε κρέας και αυγό, που είχε να φάει εδώ και περίπου ένα χρόνο."