Breaking News

Ο αξιότιμος κύριος... Λίνο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι από τους ξένους παίχτες που κοσμούν το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι μόνο με τη δεδομένη του αγωνιστική προσφορά αλλά και με τον αδαμάντινο χαρακτήρα που έχει.

Ο αγαπημένος της παοκτσήδικης κερκίδας - που με κάθε ευκαιρία πλέον τον αποθεώνει - στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο για τα play off, συμπλήρωσε 40 αγώνες - μόλις σε 9 ξεκίνησε από τον πάγκο - με 2870 αγωνιστικά λεπτά, με 1 γκολ και 13 ασίστ... μισό γκολ!

Ένα χρόνο πριν υπέγραφε ετήσιο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και όλοι κατά βάθος πίστευαν ότι έχει μεγαλώσει πλέον και ότι ο ρόλος του στην ομάδα θα ήταν περισσότερο εμβληματικός λόγω της εμπειρίας του. Κι όμως... σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ... με βάση τα στοιχεία των μετρήσεων από το "VIS Track", ο Λίνο είναι μέσα στην πρώτη τριάδα αθλητών της θέσης του που έπαιξαν όλη τη χρονιά στην Τούμπα, είτε πρόκειται για απόσταση διανυθείσα σε σπριντ, είτε σε γρήγορες ταχύτητες.

Μετά από 5 χρόνια στην Τούμπα οδεύει και πάλι για ετήσια ανανέωση και πάλι όλοι θα σκεφτούν ότι... μεγάλωσε, με τον 36χρονο βραζιλιάνο να μην έχει πλέον να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Όσο για τους ανταγωνιστές στη θέση του... διαβάστε τι έχουν δηλώσει:

Νίκος Σπυρόπουλος: "Ο Λίνο κερδίζει τον σεβασμό όλων μας, έχει τεράστια προσφορά στον ΠΑΟΚ. Ειδικά η επιθετική του ποιότητα είναι τόσο μεγάλη που βοηθά πάρα πολύ την ομάδα στο παιχνίδι της, με σέντρες και ασίστ. Ως άνθρωπος είναι ήρεμος, τα πηγαίνει καλά με όλους, είναι πάντα θετικός και φυσικά δεν υπάρχει μεταξύ μας καμία διάθεση ανταγωνισμού, παρότι διεκδικούμε την ίδια θέση."

Γιώργος Τζαβέλλας: "Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ πίστευα - και το δήλωσα και δημοσίως - ότι ο Λίνο είναι το καλύτερο μπακ στην Ελλάδα. Αυτό που δεν ήξερα είναι και το πόσο καλό παιδί είναι Δεκτικός στην πλάκα, υποστηρίζει την ομάδα και τους συμπαίκτες του ακόμη και από τον πάγκο, αγαπάει και τιμάει τη φανέλα που φοράει, είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Για όλους μας είναι χαρά να δουλεύουμε μαζί του και μεγαλύτερη είναι η τύχη για τον ΠΑΟΚ."