Breaking News

Τραγωδία: Σκοτώθηκε η Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό και στην Κεφαλλονιά από το απόγευμα του Σαββάτου για τον άδικο χαμό της πρωταθλήτριάς μας, Άννας Πολλάτου...

Η 31χρονη ολυμπιονίκης βρήκε τραγικό θάνατο στην Ε.Ο. Πύργου - Πατρών, περίπου στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας.

Η Άννας Πολλάτου κατευθυνόταν στο λιμάνι της Κυλλήνης με σκοπό να πάρει το καράβι για την Κεφαλλονιά λόγω εκλογών όπου ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια ο αδερφός της Διονύσης.

Το χαλάζι στην περιοχή και η ολισθηρότητα του δρόμου την έκαναν να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου (Smart) που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς την Πάτρα αλλά είχε σταματήσει στην άκρη περιμένοντας να σταματήσει το χαλάζι.

Η σύγκρουση ήταν θανάσιμη για την ολυμπιονίκη μας, ενώ οι 2 επιβάτες του αγροτικού Ι.Χ. μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Η ζωή της πλούσια από διακρίσεις...

Γεννημένη στο Αργοστόλι στις 8 Οκτωβρίου του 1983, άρχισε την ρυθμική γυμναστική χαρίζοντας στη χώρα μας παγκόσμιες διακρίσεις. Το 1988  έφτασε στην μεγαλύτερη επιτυχία της με την Εθνική ανσάμπλ με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.

Μια χρονιά νωρίτερα, το 1999 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, στην Οζάκα της Ιαπωνίας. Το 1999 επίσης είχε διακριθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, με ένα χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό, ένα ασημένιο στο σύνθετο και ένα χάλκινο στις κορύνες.

Λίγο καιρό πριν η πανέμορφη Άννα είχε μιλήσει στο Epta TV... "Θέλω να γυρίσω στο νησί όταν θα κάνω οικογένεια, να μείνω μόνιμα. Δεν ξέρω αν θα αργήσει αυτό, όπως τα φέρει η ζωή..." είχε πει μεταξύ άλλων...