Breaking News

«Χώσιμο» από την Daily Mail στην Κέιτ Μίντλετον: «Μάθε πια να καλύπτεις τα οπ@σθ@ σου...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρωτοφανή επίθεση από τη γνωστή βρετανική εφημερίδα Daily Mail, εναντίον της δούκισας του Κέμπριτζ...

Το πρόσφατο ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον στην Αυστραλία, με το φόρεμά της να σηκώνεται από τον αέρα κάνοντας τις γνωστές... αποκαλύψεις, ήταν η αφορμή για την εφημερίδα για να προχωρήσει σε ένα απίστευτο άρθρο.

Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων το άρθρο που έχει την υπογραφή της Αμάντα Πλατέλ:

«Όχι Kate, όχι ξανά. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν είδα την Δούκισσα να έχει ένα ακόμη στιλιστικό ατύχημα την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ελικόπτερο στην Αυστραλία. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από γερμανικό περιοδικό αποτυπώνουν τη στιγμή που μια ριπή ανέμου σηκώνει το… αεράτο φόρεμα της δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκαλύπτοντας τα οπ@σθ@ της. Και σαν να μην έφθανε η επιλογή του φορέματος, κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα και πιο ταπεινωτικά για αυτή, είναι το γεγονός ότι είχε επιλέξει να φορέσει στpιvκ.

Πρώτα απ’ όλα επιτρέψτε μου να πω ότι ήταν λάθος της εφημερίδας που δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Kate. Ο βρετανικός τύπος αρνήθηκε να τις δημοσιεύσει, ωστόσο οι εικόνες από το σ3ξι ατύχημα της δούκισσας του Cambridge κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Πραγματικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένα σημείο του σώματος της δούκισσας του Κέιμπριτζ που δεν έχω δει. Αυτή η τάση να μας αποκαλύπτει το σώμα της, αρχίζει, μάλλον, να της γίνεται συνήθεια…

Στην πραγματικότητα η Kate Middleton, είτε πηγαίνει σε φιλανθρωπική εκδήλωση, είτε σε άλλη προσωπική της υποχρέωση, πάντα καταφέρνει να μας δείξει και κάποιο μέρος του σώματός της.

Kate, επίτρεψέ μου να σου δώσω μια συμβουλή: Ναι είναι μια χαρά να κατηγορούμε τους φωτογράφους, αλλά είσαι η μέλλουσα βασίλισσα. Ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης. Η Camilla κάνει αυτό που κάνει και η βασίλισσα. Ράβει μικρά βάρη στα στριφώματα των ρούχων της για να μην της τα σηκώνει ο αέρας και πρωταγωνιστεί σε εικόνες αντίστοιχες με τις δικές σου.

Και αν δεν μπορείς να βάλεις βαρίδια στις φούστες και τα φορέματά σου, μήπως ήρθε η ώρα να τα…. μακρύνεις λίγο; Μήπως ήρθε η ώρα να φοράς λίγο πιο μακριές φούστες και λίγο πιο μακριά φορέματα; Ή έστω να φοράς πιο μεγάλα εσώpoυxα;»
peoplegreece.com