Breaking News

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έκανε το break ο Παναθηναϊκός και έστειλε τον τελικό στο ΟΑΚΑ - Τρίτος ο ΠΑΟΚ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θυμήθηκε το όνομα του ο Παναθηναϊκός μέσα στο Σ.Ε.Φ. και απάντησε με break στο break του Ολυμπιακού στέλνοντας τον πέμπτο και τελευταίο τελικό στην έδρα του, στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (4/6).

Οι πράσινοι έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ για 3 δεκάλεπτα και ενώ έφτασαν να προηγηθούν με 53-66 στο 37' οι Πειραιώτες απάντησαν με ένα 12-0 και έκαναν τον αγώνα θρίλερ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν ψύχραιμος στο τέλος και πήρε τον αγώνα με 65-67.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι και οι αφοί Αγγελόπουλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ενώ δήλωσαν ότι κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα ξαναπάει Εθνική, διευκρινίζοντας ότι... δεν έχει να κάνει με τη διαιτησία αλλά γιατί δεν έχουν δοθεί ασφαλιστικές δικλίδες από την ΕΟΚ για τους παίκτες...

Αυτή η ιστορία με τη διαιτησία στην Ελλάδα - άσχετα αν έχουν δίκαιο ή όχι όσοι φωνάζουν - στο τέλος θα κουράσει και όσους διαμαρτύρονται, ενώ έχει ήδη χαλάσει την αθλητική ομορφιά σε κάθε ντέρμπι...

Να πάμε και στον ΠΑΟΚ που πήρε την τρίτη θέση που ουσιαστικά ισοδυναμεί με την 1η θέση στο πρωτάθλημα των... "γήινων", μιας και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν έχουν πλέον καμία σχέση με το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος μετά την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα play off εναντίον του Παναθηναϊκού, κατέκτησε με 3-1 την τρίτη θέση μετά και τη χθεσινή του νίκη με 84-80 εναντίον του Πανιωνίου, στο "παλατάκι" της Πυλαίας.

Μεγάλη χρονιά για ακόμη μία φορά από τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο που απέδειξε ότι δεν είναι απαραίτητο το υψηλό μπάτζετ, για την τρίτη θέση τουλάχιστον, μιας και ο Πανιώνιος είχε κατά πολύ υψηλότερο μπάτζετ από αυτό του ΠΑΟΚ.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκο Σταυρόπουλο που κρατάνε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα προχωράνε κανονικά και την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Ευχή όλων είναι να ανακάμψει μια μέρα και πάλι ο ΠΑΟΚ και να γίνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό.