Breaking News

Γερμανική παράσταση με 4-0! - Απογοήτευσαν οι Πορτογάλοι

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ένα από τα πολυαναμενόμενα ντέρμπι του Μουντιάλ στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, η Πορτογαλία ξέχασε να εμφανιστεί στο γήπεδο.

Το ματς εξελίχτηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο της Γερμανίας καθώς ξεκαθάρισε από νωρίς την κατάσταση και το μόνο που δε γνωρίζαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το τελικό σκορ.

Τα "πάντσερ" νωρίς νωρίς άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Μίλερ στο 11' που είχε κερδίσει ο Γκέτσε. Στο 32' ο Χούμελς έκανε με κεφαλιά το 2-0. Ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε στο 37' με την ανόητη αποβολή του Πέπε και το ημίχρονο έκλεισε με τον Μίλερ να σημειώνει στις καθυστερήσεις το 3-0 για τη Γερμανία.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία με τον Μίλερ να κάνει το 4-0 στο 78' πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Απογοητευτική η εμφάνιση της Πορτογαλίας με το Ρονάλντο να μοιάζει "σκασμένος" από την κουραστική σεζόν που πέρασε. Από την άλλη, οι Γερμανοί χωρίς να είναι εντυπωσιακοί έδειξαν ότι συνθέτουν μια ομάδα με αγωνιστικό πλάνο και εμφανή προσανατολισμό στο γήπεδο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Γερμανία είναι η πρώτη ομάδα με τριψήφιο αριθμό αγώνων σε Μουντιάλ, καθώς με τη σημερινή της αναμέτρηση έπιασε τις 100 συμμετοχές! τις οποίες γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο.

Γερμανία: Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς (73' λ.τ. Μουστάφι), Μέτερζάκερ, Χέβεντες, Λαμ, Κεντίρα, Κρόος, Εζίλ (63' Σέρλε), Γκέτσε, Μίλερ (82' Ποντόλσκι).
Πορτογαλία: Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο (65' λ.τ. Αντρέ Αλμέιδα), Μεϊρέλες, Μοουτίνιο, Βελόζο (46' Ρικάρντο Κόστα), Νανί, Ρονάλντο, Αλμέιδα (28' λ.τ. Έντερ).