Breaking News

Ασύλληπτη τραγωδία στη Χαλκίδα: Άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στον πατέρα του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτο ατύχημα που δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους σημειώθηκε στη Χαλκίδα και που είχε τραγική κατάληξη για το φοιτητή Αριστείδη Παπαδάκη...

Όπως αναφέρει το Eviazoom, η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε την Τετάρτη 16 Ιουλίου το βράδυ, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.

Ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ! 

Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του. Ακολούθησαν δραματικές στιγμές... Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η οικογένεια του κατέρρευσε. 

Πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει για φαγητό και οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.

Ο Αριστείδης Παπαδάκης, ήταν φοιτητής στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και είχε έναν αδερφό.

eviazoom.blogspot.gr