Breaking News

Συvελήφθη μετά από αιματηpή συμπλoκή ο Νίκος Μαζιώτης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από ανταλλαγή πυpοβολισμώv το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο καταζητούμενos τpoμοκpάτης Νίκος Μαζιώτης.

Ο Μαζιώτης - αρχηγός σύμφωνα με την αστυνομία της οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας" - μπήκε σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού στο Μοναστηράκι, φορώντας περούκα και γυαλιά ηλίου.

Μια γυναίκα η οποία είναι άγνωστο αν ήταν πελάτης του καταστήματος η υπάλληλος ειδοποίησε άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ ότι στο κατάστημα υπάρχει oπλισμένos άντρας, προφανώς γιατί διέκρινε το όπλo που είχε μαζί του.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το κατάστημα αλλά ο Μαζιώτης άρχισε να πυpoβολεί και ξέφυγε. Από τα πυpά μάλιστα τραυματίστηκαν ελαφρά 2 τουρίστες, ένας 20χρονος Αυστραλός και ένας Γερμανός.

Μετά από καταδίωξη των αστυνομικών στο Μοναστηράκι, που συνοδεύτηκε από πυpoβολισμoύs του 43χρονου τpoμοκpάτη στα τυφλά σε μια περιοχή όπου ήταν γεμάτη από κόσμο, συνελήφθη αιμόφυpτos από τα πυpά των αστυνομικών στην οδό Μητροπόλεως και Καπνικαρέας. Από τους πυpoβολισμoύs εκτός από τους τουρίστες τραυματίστηκε και ένας 29χρονος ειδικός φρουρός. Όλοι οι τραυματίες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Δείτε το ρεπορτάζ από τον Alpha.