Breaking News

54χρονος... «αναστήθηκε» λίγο πριν γίνει η κηδεία του!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 54χρονος Valdelucio Goncalves, είχε κηρυχθεί νεκρός από τους γιατρούς λόγω αναπνευστικού και ανεπάρκειας πολλαπλών οργάνων...

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η οικογένειά του και το σώμα του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Farias στο Σαλβαδόρ, της Βραζιλίας.

Όπως διαβάζουμε στη βρετανική Mirror, το επόμενο πρωί, ο αδελφός του, Walterio Goncalves πήγε στο νεκροτομείο για να ντύσει το σώμα του, καθώς αργότερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα γινόταν η κηδεία του. Όταν όμως πλησίασε, πήρε ένα πολύ μεγάλο σοκ καθώς αντιλήφθηκε ότι η ειδική συσκευασία-σακούλα μέσα στην οποία υπήρχε το πτώμα κουνιόταν!

"Είχαμε ήδη κάνει όλες τις ρυθμίσεις για την κηδεία του αδελφού μου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να του βάλουμε τα ρούχα έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον παραλάβει το γραφείο κηδειών. Όταν όμως πλησίασα είδα ότι ανέπνεε. Τρελάθηκα και φώναξα αμέσως τους γιατρούς οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο αδελφός μου είναι ακόμη ζωντανός."

Ο Valdelucio Goncalves, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του στομάχου, μεταφέρθηκε μετά από αίτημα της οικογένειας του σε άλλο νοσοκομείο, στο Santo Antonio στο Σαλβαδόρ για να συνεχίσει τη θεραπεία του. Στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορεί να μιλήσει και έγραψε στους αγαπημένους του σε χαρτί: "Είδα το θάνατο αλλά η πίστη μου ήταν τόσο μεγάλη που θεραπεύτηκα."

Το υπουργείο Υγείας ερευνά τα αίτια που οδήγησαν στην απίστευτη αυτή γκάφα...
Πηγή: Mirror