Breaking News

Βραζιλία: Παντρεμένοι με παιδί έψαχναν τη μητέρα τους και ανακάλυψαν ότι... είναι αδέρφια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα παντρεμένο ζευγάρι, μετά την αναζήτηση των βιολογικών μητέρων τους που τους έφεραν στη ζωή, ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια...

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, η 39χρονη Adriana και ο 37χρονος σύζυγός της Leandro από τη Βραζιλία είναι μαζί για επτά χρόνια και έχουν και μια 6χρονη κόρη.

Και οι 2, που αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το επώνυμό τους, πέρασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να βρουν τις αντίστοιχες μητέρες τους, οι οποίες τους εγκατέλειψαν όταν ήταν μωρά. Αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι γυναίκες που έψαχναν θα μπορούσε να ήταν το ίδιο πρόσωπο. 

Η Adriana, που είναι πωλήτρια καλλυντικών, μεγάλωσε με τον πατέρα της καθώς η μητέρα της τους εγκατέλειψε όταν ήταν 1 έτους. Όταν μεγάλωσε, παντρεύτηκε και έφυγε από την πόλη της ενώ έκανε και 3 παιδιά. Από την άλλη ο Leandro, που είναι οδηγός φορτηγών, μεγάλωσε με τη μητριά του μιας και η μητέρα του έφυγε όταν ήταν 8 χρονών.

Ο Leandro έμεινε στο  Σάο Πάολο, όπου αργότερα επέστρεψε και η Adriana καθώς ο πρώτος της γάμος είχε διαλυθεί μετά από 10 χρόνια. Εκεί γνωρίστηκαν, εpωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Η Adriana κατά την αναζήτηση της μητέρας της επικοινώνησε με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Globo" στην πόλη για να ζητήσει βοήθεια. Η μητέρα της τελικά βρέθηκε... Οι 2 γυναίκες συνδέθηκαν ζωντανά στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής και μιλούσαν μεταξύ τους όταν η μητέρα της έκανε την αποκάλυψη ότι ο άντρας της είναι ο αδερφός της.

Η 39χρονη Βραζιλιάνα αρχικά πάγωσε και δεν πίστευε αυτά που άκουγε... Η Adriana και ο Leandro δεν είναι νόμιμα παντρεμένοι ωστόσο η ίδια δήλωσε ότι θα μείνουν μαζί, παρά την αποκάλυψη ότι είναι αδέλφια. "Μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει. Όλο αυτό συνέβη επειδή ο Θεός το θέλησε...Φυσικά θα ήταν διαφορετικά αν το ξέραμε από πριν, αλλά τώρα είμαστε εpωτευμένοι" τόνισε η Adriana... Το ζευγάρι δήλωσε ότι θα συναντηθεί σύντομα με τη μητέρα τους...
Mirror