Breaking News

Τρίχρονη «Μόγλης» επέζησε στη ζούγκλα με λύκους και αρκούδες για 11 μέρες! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα τρίχρονο κοριτσάκι επιβίωσε μετά από περιπλάνηση για 11 ημέρες και 11 νύχτες σε δάσος της Σιβηρίας το οποίο είναι γεμάτο από αρκούδες και λύκους...

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η μικρή Karina Chikitova χάθηκε μέσα στην τάιγκα της Σιβηρίας όταν ακολούθησε τον πατέρα της χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. 

Ο πατέρας της είχε φύγει για ταξίδι στις 27 Ιουλίου και η μητέρα της νόμιζε ότι είχε πάρει και τη μικρή μαζί του αλλά τελικά ο πατέρας της δεν το γνώριζε ότι η μικρή προσπάθησε να τον ακολουθήσει...

Η τάιγκα είναι από τις πιο κρύες περιοχές της Σιβηρίας το χειμώνα, αλλά αυτή την εποχή οι νυχτερινές θερμοκρασίες είναι λίγο πάνω από το μηδέν, γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου. Είναι ένα από τα πιο εκτεταμένα φυσικά δάση στον κόσμο όπου ζουν καφέ αρκούδες, λύκοι, αλεπούδες και τάρανδοι. 

Το κορίτσι επέζησε τρώγοντας άγρια ​​μούρα και πίνοντας νερό από το ποτάμι και είχε για παρέα μόνο το σκύλο της. Γύρω της περιφέρονταν συνεχώς λύκοι και αρκούδες. Η υψηλή και πυκνή βλάστηση στην περιοχή κατέστησαν αδύνατη την έρευνα της αστυνομίας με ελικόπτερα και αεροσκάφη.

Τελικά ο σκύλος της έσωσε τη ζωή. Εκτός από το γεγονός ότι τη νύχτα τον αγκάλιαζε και ζεσταινόταν, εννιά μέρες μετά την εξαφάνισή της εμφανίστηκε στο χωριό και οδήγησε τα σωστικά συνεργεία στο μέρος που ήταν η μικρή. 


Σύμφωνα με τους ειδικούς οι πιθανότητες να επιβιώσεις σε τέτοιο μέρος είναι ελάχιστες, ωστόσο, το μόνο που υπέστη η Karina, ήταν τσιμπήματα από κουνούπια και γρατσουνιές στα πόδια της από την πυκνή βλάστηση.

Οι γιατροί που την εξέτασαν είπαν ότι η μικρή είναι ψυχολογικά καλά στην υγεία της και θυμάται τι της συνέβη αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να μιλήσει για όσα πέρασε τις μέρες που ήταν μόνη της...