Breaking News

Άγρια κόντρα Μενεγάκη - Λάτσιου: «Δεν θα βγάλεις τα παιδιά μας από το σπίτι τους»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτη εξέλιξη έχει πάρει πλέον η κόντρα μεταξύ της πιο διάσημης Ελληνίδας παρουσιάστριας και του διευθυντή προγράμματος του ANT1. 

Εντύπωση προκαλεί πως οι 2 πλευρές έφτασαν σε  αυτό το σημείο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και οι 2 βρίσκονται στην επίθεση, με όποιο κόστος, επιμένοντας σθεναρά στο «ούτε ένα βήμα πίσω».

Όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να ξεσπιτωθεί μαζί με τα τρία παιδιά τους καθώς ο Γιάννης Λάτσιος ζητά επιμόνως να πουληθεί το σπίτι στα Μελίσσια προκειμένου να πάρει το μερίδιο που του αναλογεί (25%) μετά από πλειστηριασμό.

Η νέα αγωγή αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί με την παρουσιάστρια να ετοιμάζεται για να δώσει μάχη για να σώσει το οίκημα στα Μελίσσια που κάποτε ήταν εστία ευτυχίας του ζευγαριού.

Πριν ένα χρόνο η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει στην αγωγή-απάντησή της στην αγωγή που είχε προηγηθεί από το σύζυγό της: "Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση! Μετά δύο χρόνια από την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και συγκεκριμένα στις 11.2.2013 υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση."
Πηγή: protothema.gr