Breaking News

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Νανά Καραγιάννη: Άργησα πολύ να καταλάβω ότι «λιώνω»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από πολύ καιρό και με νωπό ακόμη το τέλος του γάμου της, η Νανά Καραγιάννη εμφανίζεται αποφασισμένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να δώσει τη μάχη για τη ζωή της. 

Η ίδια δείχνει πιο ήρεμη αλλά και πιο συνειδητοποιημένη από το παρελθόν κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις της στο περιοδικό People όπου είπε χαρακτηριστικά: "Θα πούμε μόνο αλήθειες κι ας πονάνε".

Η Νανά αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ ζυγαριά στο σπίτι της και δεν είχε μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνει δίαιτα ενώ απέκτησε για πρώτη φορά ζυγαριά μετά τη νοσηλεία της όταν οι γιατροί της είπαν ότι έπρεπε να παρακολουθεί το βάρος της. 

Γιατί όμως ξαφνικά άρχισε το 2007 να αδυνατίζει...; "Έτρωγα όλο και λιγότερο. Στην αρχή, δεν έδινα σημασία. Μετά, κολακευόμουν. Σκεφτόμουν "Τι ωραία! Αδυνατίζω χωρίς να το προσπαθώ". Έβλεπα ότι τα ρούχα άρχισαν να μου πέφτουν, αλλά ένιωθα πιο όμορφη. Άργησα πολύ να καταλάβω ότι... λιώνω." δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: "Όταν μου έλεγαν από το κανάλι για τους τηλεθεατές που τηλεφωνούσαν, δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι ήθελαν να με πικάρουν. Μου φαινόταν αδύνατο να συμβαίνει αυτό. Τα θεωρούσα όλα υπερβολές, γιατί εγώ δεν έβλεπα τίποτα κακό σε μένα. Κι άλλωστε… ποια ήμουν εγώ που θα ασχολούνταν μαζί μου οι τηλεθεατές; Χρειάστηκε να περάσει καιρός για να δω τι έβλεπαν οι άλλοι σε μένα."

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο περιοδικό People που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.