Breaking News

Αστέρας Τρίπολης - Παρτίζαν 2-0: Το καμάρι του Μοριά η μοναδική «όαση» στην Ευρώπη! (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο ύψος του στάθηκε ο Αστέρας Τρίπολης καθώς ήταν η μοναδική ομάδα που κράτησε ψηλά την ελληνική αξιοπρέπεια, τη στιγμή που οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας έφαγαν από 2 γκολ η καθεμία χωρίς να σκοράρουν τόσο στο Champions League όσο και στο Europa.

Την αρχή έκανε ο Ολυμπιακός στο Μάλμε και ακολούθησαν πιστοί στο ραντεβού τους τόσο ο ΠΑΟΚ αρχικά με την Γκινγκάμπ και κατόπιν ο Παναθηναϊκός στο Εστορίλ.

Αν εξαιρέσουμε τη Μάλμε - που κι αυτήν για τα δεδομένα του Ολυμπιακού έπρεπε να την είχε καθαρίσει χωρίς να μπει σε περιπέτειες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι στη Σουηδία είναι πρωταγωνίστρια - οι ήττες των άλλων δύο ήταν το λιγότερο τραγικές από ομάδες που στην Ευρώπη απλά... δεν  υπάρχουν αλλά και στις χώρες τους είναι κομπάρσοι.

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Αστέρας είχε φέρει την 1η αγωνιστική ισοπαλία μέσα στην έδρα της Μπεσίκτας - αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς ιδιαίτερα - και ακολούθησε η νίκη του χθες με 2-0 επί της Παρτιζάν που τον έστειλε πρώτο στην βαθμολογία του ομίλου του και του έδωσε μεγάλες πλέον πιθανότητες για πρόκριση στους 32. Και δεν θα είναι καθόλου παράδοξο όπως εξελίσσεται, κατά... Μάρτιο μεριά, να είναι η μοναδική ομάδα  που θα παίζει Ευρώπη. 

Τα γκολ για την ομάδα της Τρίπολης σημείωσαν ο Ουσέρο στο 22' και ο Πάρα στο 52' ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και οι 3 βαθμοί ήρθαν σχετικά εύκολα.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ρόλε (89' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γιαννιώτας (73' Κιτοκό), Μάσα, Πάρα (59' Μπαράλες).
Παρτίζαν: Λούκατς, Βολκόβ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Βουλίτσεβιτς, Μπράνκο Ίλιτς, Σάσα Ίλιτς (77' Κόιτς), Πάντιτς, Γκρμπιτς (63' Νίνκοβιτς), Άντρια Ζίβκοβιτς (46' Φοφανά), Λάζοβιτς.

Το 1ο γκολ από τον Ουσέρο...

Ο Πάρα έκανε το 2-0...